Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л872.07<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС94625 Мельник, Людмила Миколаївна. Наукове обгрунтування і розробка технології адсорбційного очищення та зневоднення спиртових розчинів природними сорбентами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Мельник Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 426 арк. - арк. 274-311Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА345978 Мельник, Людмила Миколаївна. Наукове обгрунтування і розробка технології адсорбційного очищення та зневоднення спиртових розчинів природними сорбентами [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Мельник Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС115246 Ткачук, Наталія Андріївна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук :[ 05.18.12] / Ткачук Наталія Андріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-168. Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА373032 Ткачук, Наталія Андріївна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ткачук Наталія Андріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
|
|