Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (37)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (51)
Пошуковий запит: (<.>U=Л873$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА305185
Попова, Валентина Миколаївна.
Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА363129
Кузьмін, Олег Володимирович.
Удосконалення процесів виробництва горілки з метою стабілізації показників якості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кузьмін Олег Володимирович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА449605
Хижняк, Андрій Олексійович.
Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Хижняк Андрій Олексійович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Міжнародний університет бізнесу і права (Херсон)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА394101
Олійник, Світлана Іванівна.
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА402952
Ходжоян, Арег Араевич.
Исследование влияния диффузии в производстве крепких алкогольных напитков [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ходжоян Арег Араевич. - Ереван, 2013. - 25 с. : табл. - Текст вірм.
Опис складено за перекладом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА412125
Крестьянполь, Любов Юріївна.
Інформаційні технології в оптимізаційному синтезі захисної системи паковання алкогольної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Крестьянполь Любов Юріївна ; Укр. акад. друкарства. - Львів, 2014. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Українська академія друкарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА422026
Божко, Тетяна Василівна.
Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 05.18.15 / Божко Тетяна Василівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА423056
Дубовкіна, Ірина Олександрівна.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозмінних імпульсів тиску [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Дубовкіна Ірина Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 37 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА425797
Колесник, Вікторія Валентинівна.
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Колесник Вікторія Валентинівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА446700
Мирзарахметова, Дилбар Тохтамуратовна.
Получение иммобилизованных ферментов, стабильных в органических средах, для совершенствования технологии производства спиртных напитков [Text] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.17, 03.00.01 / Мирзарахметова Дилбар Тохтамуратовна ; Нац. ун-т Узбекистана, Ташкент. хим.-технол. ин-т. - Ташкент, 2016. - 75 с. : рис., табл. - Текст узб., рос., англ.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 663.15 
 663.5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальный университет Узбекистана; Ташкентский химико-технологический институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА452214
Кузьмін, Олег Володимирович.
Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Кузьмін Олег Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС60532
Попова, Валентина Миколаївна.
Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв. Кн. 1 [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 194 арк.+дод.(299арк.). - арк.183-194
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС144513
Кузьмин, Олег Владимирович.
Усовершенствование процессов производства водки с целью стабилизации показателей качества [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кузьмин Олег Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2009. - 336 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 304-336.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (Донецк)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС138091
Хижняк, Андрій Олексійович.
Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Хижняк Андрій Олексійович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 204, [2] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 155-168.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Міжнародний університет бізнесу і права (Херсон)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС146833
Олійник, Світлана Іванівна.
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 307 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС144400
Крестьянполь, Любов Юріївна.
Інформаційні технології в оптимізаційному синтезі захисної системи паковання алкогольної продукції [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Крестьянполь Любов Юріївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2014. - 173 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 130-139.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА562926

Инструкция по технохимическому контролю ликеро-водочного производства [Текст] / Всероссийский НИИ пищевой биотехнологии ; сост. Г. В. Полыгалина [и др.]. - М. : [б.в.], 1993. - 480 с. - ISBN 5-87098-23-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полыгалина, Г. В. (сост.); Всероссийский НИИ пищевой биотехнологии

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА564815
Дорош, Анатолий Кузьмич.
Производство спиртных напитков [Текст] : сырье, аппараты, технологии получения спирта и водки с рекомендациями для индивидуальных производителей / А. К. Дорош, В. С. Лысенко. - К. : Либідь, 1995. - 272 с. - ISBN 5-325-00756-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л872 
 Л873 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лысенко, Виталий Степанович

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА614264

Самогон. Оборудование и рецепты домашнего приготовления [Текст] / авт-сост Г. А. Смирнов. - Тверь : ЗАО ТКАМП, 1997. - 63 с.: рис. - ISBN 5-88653-008-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Смирнов, Г. А. (авт-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА578585

Правила безпеки для спиртового та лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : ДНАОП 1.8.10-1.11-97 / Державний комітет України по нагляду за охороною праці. - К. : [б.в.], 1997. - 362 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Державний комітет України по нагляду за охороною праці

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського