Пошуковий запит: (<.>U=Л873$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА305185 Попова, Валентина Миколаївна. Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА363129 Кузьмін, Олег Володимирович. Удосконалення процесів виробництва горілки з метою стабілізації показників якості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кузьмін Олег Володимирович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА449605 Хижняк, Андрій Олексійович. Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Хижняк Андрій Олексійович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Міжнародний університет бізнесу і права (Херсон)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА394101 Олійник, Світлана Іванівна. Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА402952 Ходжоян, Арег Араевич. Исследование влияния диффузии в производстве крепких алкогольных напитков [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ходжоян Арег Араевич. - Ереван, 2013. - 25 с. : табл. - Текст вірм. Опис складено за перекладом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА412125 Крестьянполь, Любов Юріївна. Інформаційні технології в оптимізаційному синтезі захисної системи паковання алкогольної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Крестьянполь Любов Юріївна ; Укр. акад. друкарства. - Львів, 2014. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Українська академія друкарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА422026 Божко, Тетяна Василівна. Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 05.18.15 / Божко Тетяна Василівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА423056 Дубовкіна, Ірина Олександрівна. Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозмінних імпульсів тиску [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Дубовкіна Ірина Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 37 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА425797 Колесник, Вікторія Валентинівна. Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Колесник Вікторія Валентинівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА446700 Мирзарахметова, Дилбар Тохтамуратовна. Получение иммобилизованных ферментов, стабильных в органических средах, для совершенствования технологии производства спиртных напитков [Text] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.17, 03.00.01 / Мирзарахметова Дилбар Тохтамуратовна ; Нац. ун-т Узбекистана, Ташкент. хим.-технол. ин-т. - Ташкент, 2016. - 75 с. : рис., табл. - Текст узб., рос., англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный университет Узбекистана; Ташкентский химико-технологический институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА452214 Кузьмін, Олег Володимирович. Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Кузьмін Олег Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС60532 Попова, Валентина Миколаївна. Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв. Кн. 1 [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 194 арк.+дод.(299арк.). - арк.183-194 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС144513 Кузьмин, Олег Владимирович. Усовершенствование процессов производства водки с целью стабилизации показателей качества [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кузьмин Олег Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2009. - 336 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 304-336.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (Донецк)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС138091 Хижняк, Андрій Олексійович. Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Хижняк Андрій Олексійович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 204, [2] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 155-168.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Міжнародний університет бізнесу і права (Херсон)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС146833 Олійник, Світлана Іванівна. Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 307 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС144400 Крестьянполь, Любов Юріївна. Інформаційні технології в оптимізаційному синтезі захисної системи паковання алкогольної продукції [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Крестьянполь Любов Юріївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2014. - 173 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 130-139.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА562926 Инструкция по технохимическому контролю ликеро-водочного производства [Текст] / Всероссийский НИИ пищевой биотехнологии ; сост. Г. В. Полыгалина [и др.]. - М. : [б.в.], 1993. - 480 с. - ISBN 5-87098-23-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полыгалина, Г. В. (сост.); Всероссийский НИИ пищевой биотехнологии
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА564815 Дорош, Анатолий Кузьмич. Производство спиртных напитков [Текст] : сырье, аппараты, технологии получения спирта и водки с рекомендациями для индивидуальных производителей / А. К. Дорош, В. С. Лысенко. - К. : Либідь, 1995. - 272 с. - ISBN 5-325-00756-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лысенко, Виталий Степанович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА614264 Самогон. Оборудование и рецепты домашнего приготовления [Текст] / авт-сост Г. А. Смирнов. - Тверь : ЗАО ТКАМП, 1997. - 63 с.: рис. - ISBN 5-88653-008-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Смирнов, Г. А. (авт-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА578585 Правила безпеки для спиртового та лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : ДНАОП 1.8.10-1.11-97 / Державний комітет України по нагляду за охороною праці. - К. : [б.в.], 1997. - 362 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Державний комітет України по нагляду за охороною праці
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
| |