Пошуковий запит: (<.>U=Л874.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА281498 Калмикова, Ірина Семенівна. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА289404 Арпентин, Георгий Николаевич. Основы технологии столовых вин с повышенной пищевой ценностью и их медико-биологическая оценка [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Арпентин Георгий Николаевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА299428 Гержикова, Вікторія Григорівна. Біотехнологічні основи підвищення якості столових і шампанських виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.19 / Гержикова Вікторія Григорівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА300476 Анікіна, Надія Станіславівна. Розробка системи фізико-хімічних показників столових вин для виявлення фальсифікації шляхом розведення водою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Анікіна Надія Станіславівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА311008 Білько, Марина Володимирівна. Розробка технологічних прийомів формування сортового аромату при виробництві столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Білько Марина Володимирівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА310945 Носик, Оксана Сергіївна. Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Носик Оксана Сергіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА310429 Храмченкова, Ірина Валеріївна. Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ірина Валеріївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА318394 Толстенко, Дмитро Павлович. Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитро Павлович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА329451 Хачатрян, Карен Татулович. Совершенствование технологий производства натуральных полусухих, полусладких и сладких вин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Хачатрян Карен Татулович ; Научно-производственное и проектное ГЗАО "Парен", Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2004. - 16 с. Описано по переводу. - Текст на арм. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия; Научно-производственное и проектное ГЗАО "Парен"; Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА332984 Шарапова, Тетяна Олександрівна. Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Тетяна Олександрівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА350365 Гемаєв, Хасан Зубайович. Удосконалення технології виробництва білих столових вин на основі використання препаратів деревини дуба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаєв Хасан Зубайович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА366579 Геок, Вікторія Миколаївна. Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Геок Вікторія Миколаївна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА377247 Ткаченко, Оксана Борисівна. Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисівна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА375264 Ткаченко, Дмитро Павлович. Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Дмитро Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА380447 Сукоян, Манвел Робертович. Разработка технологии приготовлени[я] натуральных столовых вин из европейских сортов винограда, завезенны[х] в северо-восточный виноградарский район РА [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Сукоян Манвел Робертович ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2011. - 28 с. : рис., табл. - Текст вірм. Опис складено за перекладом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА418553 Тенетка, Аліна Іванівна. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тенетка Аліна Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА424952 Тринкаль, Ольга Валентинівна. Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тринкаль Ольга Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА442858 Луцькова, Вікторія Анатоліївна. Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Луцькова Вікторія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА443086 Циганкова, Олена Вікторівна. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Циганкова Олена Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА438622 Щербина, Віта Анатоліївна. Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Щербина Віта Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |