Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л876-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС60170
Бармаков, Михайло Сергійович.
Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 157 л.: рис. - л. 118-128

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА303229
Бармаков, Михайло Сергійович.
Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА412277
Березка, Тетяна Олександрівна.
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Березка Тетяна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА334164
Бобер, Анатолій Васильович.
Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Бобер Анатолій Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2004. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС86926
Бобер, Анатолій Васильович.
Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Бобер Анатолій Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2004. - 210 арк. - арк. 166-180

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА378288
Венгер, Ольга Олександрівна.
Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Венгер Ольга Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2011. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС123057
Венгер, Ольга Олександрівна.
Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Венгер Ольга Олександрівна ; НААН України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир, 2011. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 225-242.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС88047
Воронцова, Світлана Іванівна.
Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Воронцова Світлана Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 156 арк. - арк. 119-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА332642
Воронцова, Світлана Іванівна.
Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Воронцова Світлана Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА376819
Запорожець, Юлія Владиславівна.
Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Запорожець Юлія Владиславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС120967
Запорожець, Юлія Владиславівна.
Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Запорожець Юлія Владиславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 223 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 140-157.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА581389
   Костриця, Микола Юхимович.
Хміль та пиво в Україні з давнини до сьогодення [Текст] / М. Ю. Костриця, Й. Г. Рейтман ; ред. Й. Г. Рейтман ; Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир : [б.в.], 1997. - 238 с. - ISBN 5-868-002-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  
  
  


Дод. точки доступу:
Рейтман, Йосип Григорович; Рейтман, Йосип Григорович (ред.); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА296047
   Ляшенко, Микола Іванович.
Розробка біохімічних критеріїв оцінки пивоварних якостей хмелю та ефективної технології його використання в пивоварінні [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Микола Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС57836
Ляшенко, Николай Иванович.
Разработка биохимических критериев оценки пивоваренных качеств хмеля и эффективной технологии его использования в пивоварении [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Николай Иванович ; УААН, Институт хмелеводства. - Житомир, 1996. - 309 л. - л. 250-270

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Институт хмелеводства; УААН; Институт хмелеводства

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА844050

Методологія оцінювання хмелю і хмелепродуктів [Текст] : [монографія] / Проценко Л. В. [та ін.] ; [за ред. Л. В. Проценко] ; [Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН]. - Житомир : Рута, 2020. - 271 с. : іл. - Бібліогр.: с. 261-266. - 300 прим. - ISBN 978-617-581-429-1

Рубрикатор НБУВ:
 П259 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Свірчевська, О. В.; Гринюк, Т. П.; Власенко, А. С.; Проценко, Л. В. (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС89888
Михайлов, Микола Георгійович.
Удосконалення технології гранульованого хмелю [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Михайлов Микола Георгійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 156 арк.: рис. - арк. 119-130

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА335084
Михайлов, Микола Георгійович.
Удосконалення технології гранульованого хмелю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Михайлов Микола Георгійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА306208
Отасовіє Вілсон Егбомон
Розробка та дослідження процесу виробництва пива з використанням несолодженого сорго [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Отасовіє Вілсон Егбомон ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС62207
Отасовие Вильсон Эгбомон
Разработка и исследование процесса производства пива с использованием несоложеного сорго [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 181 л. - л. 144-160

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
Р136520

Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні [Текст] : наук. метод. рек. / [розроб.: Л. В. Проценко та ін. ;за ред. Л. В. Проценко] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН. - Житомир : Рута, 2019. - 48 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 46-48. - 300 прим. - ISBN 978-617-581-405-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Проценко, Л. В. (розроб., ред.); Рижук, С. М. (розроб.); Ляшенко, М. І. (розроб.); Свірчевська, О. В. (розроб.); Гринюк, Т. П. (розроб.); Ковальов, В. Б. (розроб.); Федорчук, С. В. (розроб.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського