Пошуковий запит: (<.>U=Л876-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА376819 Запорожець, Юлія Владиславівна. Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Запорожець Юлія Владиславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС120967 Запорожець, Юлія Владиславівна. Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Запорожець Юлія Владиславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 223 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 140-157.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС86926 Бобер, Анатолій Васильович. Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Бобер Анатолій Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2004. - 210 арк. - арк. 166-180Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА334164 Бобер, Анатолій Васильович. Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Бобер Анатолій Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2004. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА844050 Методологія оцінювання хмелю і хмелепродуктів [Текст] : [монографія] / Проценко Л. В. [та ін.] ; [за ред. Л. В. Проценко] ; [Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН]. - Житомир : Рута, 2020. - 271 с. : іл. - Бібліогр.: с. 261-266. - 300 прим. - ISBN 978-617-581-429-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Свірчевська, О. В.; Гринюк, Т. П.; Власенко, А. С.; Проценко, Л. В. (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС57836 Ляшенко, Николай Иванович. Разработка биохимических критериев оценки пивоваренных качеств хмеля и эффективной технологии его использования в пивоварении [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Николай Иванович ; УААН, Институт хмелеводства. - Житомир, 1996. - 309 л. - л. 250-270Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Институт хмелеводства; УААН; Институт хмелеводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС62207 Отасовие Вильсон Эгбомон Разработка и исследование процесса производства пива с использованием несоложеного сорго [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 181 л. - л. 144-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА296047 Ляшенко, Микола Іванович. Розробка біохімічних критеріїв оцінки пивоварних якостей хмелю та ефективної технології його використання в пивоварінні [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Микола Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА303229 Бармаков, Михайло Сергійович. Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС60170 Бармаков, Михайло Сергійович. Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 157 л.: рис. - л. 118-128Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА306208 Отасовіє Вілсон Егбомон Розробка та дослідження процесу виробництва пива з використанням несолодженого сорго [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Отасовіє Вілсон Егбомон ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | Р102234 Технологія вирощування пивоварного ячменю [Текст] : практичні рекомендації / В. А. Власенко [та ін.] ; Мирон. ін-т пшениці ім. В. М. Ремесла УААН. - Миронівка : [б.в.], 2001. - 17 с. - Бібліогр.: с. 17Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Власенко, В. А.; Шубенко, І. А.; Шубенко, Н. П.; Мельник, С. А.; Дубіцька, Л. І.; Українська академія аграрних наук (Київ); Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА414083 Роздобудько, Борис Валерійович. Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Роздобудько Борис Валерійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА412277 Березка, Тетяна Олександрівна. Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Березка Тетяна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС89888 Михайлов, Микола Георгійович. Удосконалення технології гранульованого хмелю [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Михайлов Микола Георгійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 156 арк.: рис. - арк. 119-130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА335084 Михайлов, Микола Георгійович. Удосконалення технології гранульованого хмелю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Михайлов Микола Георгійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС88047 Воронцова, Світлана Іванівна. Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Воронцова Світлана Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 156 арк. - арк. 119-133Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА332642 Воронцова, Світлана Іванівна. Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Воронцова Світлана Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС76917 Проценко, Лідія Василівна. Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Проценко Лідія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 187 арк. - арк. 113-125Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА321554 Проценко, Лідія Василівна. Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів [Текст] : автореф. дис.. канд. техн. наук: 05.18.07 / Проценко Лідія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |