Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС45431 Юсеф, Антон. Энергетическая оценка комбинированных методов холодильной технологии хранения свежего растительного сырья [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.14 / Юсеф Антон ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 230 л.:рис. - л.:156-170Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI2768/1-2 Wernli, R Manuela. Investigations on the quality of spinach and on its changes during cold storage [Text] : diss. / R. M. Wernli ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 119 p.:ill. - (Diss ETH ; 11104) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС55774 Мельник, Олександр Васильович. Застосування штучного холоду для зберігання продукції плодівництва [Текст] : дис... д-ра с.-г. наук: 06.00.07; 06.00.29 / Мельник Олександр Васильович ; Національний аграрний ун-т, Уманська сільськогосподарська академія. - К., 1996. - 401 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманська сільськогосподарська академія; Національний аграрний університет (Київ); Уманська сільськогосподарська академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА295621 Мельник, Олександр Васильович. Застосування штучного холоду для зберігання продукції плодівництва [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.00.07; 06.00.29 / Мельник Олександр Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1997. - 47 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА305963 Аль-Ахрас Гассан Халед Мохаммед Теплофізичні аспекти холодильного зберігання плодоовочевої продукції в умовах жаркого клімату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.04.03 / Аль-Ахрас Гассан Халед Мохаммед ; Одес. держ. акад. холоду. - О., 1999. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС62212 Аль-Ахрас Гассан Халед Мохаммед Теплофизические аспекты холодильного хранения плодоовощной продукции в условиях жаркого климата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.04.03 / Одесская гос. академия холода. - О., 1999. - 160 л. - л. 142-154Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В344352/Ч. 1 Охлаждение и замораживание растительного сырья [Текст] : учеб. пособие по дисциплине "Научные основы производства продуктов питания" для спец. 271000 "Технология рыбы и рыбных продуктов": В 2 ч. / Б. Н. Семенов [и др.]. - Мурманск : Мурманский гос. технический ун-т, 2000 . Ч. 1 : Охлаждение. - [Б. м.] : [б.и.], 2000. - 74 с.: рис. - ISBN 5-86185-096-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мурманский гос. технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9385 ДСТУ ISO 5525-2002 Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1037 ДСТУ ISO 6822-2002 Картопля, коренеплоди та круглокачанна капуста. Настанови щодо зберігання в буртах із примусовим вентилюванням (ISO 6822:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА662274 Транспортировка и хранение тропических плодов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец. 05.18.14 "Холодильная технология пищевых продуктов", 05.05.14 "Холодильники и криогенная техника, системы кондиционирования" / И. Г. Чумак [и др.] ; ред. И. Г. Чумак. - О. : Информационно-издательский центр "РЕФПРИНТИНФО", 2004. - 312 с.: ил. - Библиогр.: с. 257-267. - ISBN 966-8713-01-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чумак, Игорь Григорьевич; Кочетов, Валентин Петрович; Дябло, Владислав Всеволодович; Дябло, Сергей Владиславович; Фруман, Игорь Михайлович; Чумак, Игорь Григорьевич (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА661398 Дятлов, Владимир Васильевич. Сохраняемость яблок с защитным пленочным покрытием [Текст] / В. В. Дятлов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2004. - 214 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 187-214. - ISBN 966-7634-79-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1425 ДСТУ 4172:2003 Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1488 ДСТУ ISO 2169:2003 Фрукти й овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначання та вимірювання (ISO 2169-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА332985 Балан, Євген Пилипович. Біоенергетичні основи холодильної технології зберігання та транспортування рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Євген Пилипович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2004. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90163 Балан, Евгений Филиппович. Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения и транспортирования растительного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Евгений Филиппович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2004. - 406 л.: рис., табл.+ 235л. прил. - Библиогр.: л. 382-406 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА339697 Степаненко, Дмитро Сергійович. Вплив електроіонізованого повітряного середовища на тривалість зберігання плодів черешні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитро Сергійович ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90364 Степаненко, Дмитрий Сергеевич. Влияние электроионизированной воздушной среды на длительность хранения плодов черешни [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитрий Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Херсон, 2005. - 270 л. - Библиогр.: л. 124-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА344279 Загорко, Надія Петрівна. Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надія Петрівна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2006. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3089 ДСТУ ISO 3659:2005 Фрукти та овочі. Дозарювання після зберігання на холоді (ISO 3659-1977, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА358844 Нгуєн В'єн Зунг Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Нгуєн В'єн Зунг ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |