Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI2768/1-2 Wernli, R Manuela. Investigations on the quality of spinach and on its changes during cold storage [Text] : diss. / R. M. Wernli ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 119 p.:ill. - (Diss ETH ; 11104) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9731 ДСТУ ISO 2826:2008 Абрикоси. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 2826:1974, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА425462 Грищенко, Володимир Олександрович. Автоматизація процесу керування холодильним обладнанням в плодоовочесховищах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Грищенко Володимир Олександрович ; Кіровогр. нац. техн. ун-т. - Кіровоград, 2016. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кіровоградський національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА332985 Балан, Євген Пилипович. Біоенергетичні основи холодильної технології зберігання та транспортування рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Євген Пилипович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2004. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90163 Балан, Евгений Филиппович. Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения и транспортирования растительного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Евгений Филиппович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2004. - 406 л.: рис., табл.+ 235л. прил. - Библиогр.: л. 382-406 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА440968 Томчик, Олена Миколаївна. Вдосконалення засобів зниження тепловитрат малих охолоджуваних об'єктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Томчик Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1425 ДСТУ 4172:2003 Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8941 ДСТУ 8321:2015 Вишня. Зберігання в регульованому газовому середовищі [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90364 Степаненко, Дмитрий Сергеевич. Влияние электроионизированной воздушной среды на длительность хранения плодов черешни [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитрий Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Херсон, 2005. - 270 л. - Библиогр.: л. 124-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА339697 Степаненко, Дмитро Сергійович. Вплив електроіонізованого повітряного середовища на тривалість зберігання плодів черешні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитро Сергійович ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА344279 Загорко, Надія Петрівна. Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надія Петрівна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2006. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА435439 Федюшко, Олександр Юрійович. Електромагнітний метод і технічні системи захисту плодів від грибкових хвороб [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.11.17 / Федюшко Олександр Юрійович ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС55774 Мельник, Олександр Васильович. Застосування штучного холоду для зберігання продукції плодівництва [Текст] : дис... д-ра с.-г. наук: 06.00.07; 06.00.29 / Мельник Олександр Васильович ; Національний аграрний ун-т, Уманська сільськогосподарська академія. - К., 1996. - 401 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманська сільськогосподарська академія; Національний аграрний університет (Київ); Уманська сільськогосподарська академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА295621 Мельник, Олександр Васильович. Застосування штучного холоду для зберігання продукції плодівництва [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.00.07; 06.00.29 / Мельник Олександр Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1997. - 47 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА401996 Дрозд, Ольга Олександрівна. Збереженість яблук за післязбиральної обробки інгібітором етилену [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Дрозд Ольга Олександрівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1037 ДСТУ ISO 6822-2002 Картопля, коренеплоди та круглокачанна капуста. Настанови щодо зберігання в буртах із примусовим вентилюванням (ISO 6822:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9385 ДСТУ ISO 5525-2002 Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА427259 Прісс, Олеся Петрівна. Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Прісс Олеся Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА357190 Янчарек, Маріан Марек. Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Янчарек Маріан Марек ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 40 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС106774 Янчарек, Мариан Марек. Научно-технические основы процессов тепломассообмена в тепловых камерах при хранении фруктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Янчарек Мариан Марек ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2008. - 375 л.+ прил. - Библиогр.: л. 289-325Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |