Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (33)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА347120
Єфіменко, Олена Анатоліївна.
Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА395006
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС147594
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 154-177.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВС53321
Бабич, Анатолій Олександрович.
Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі [Текст] : [монографія] / А. О. Бабич, А. А. Бабич-Побережна. - К. : Аграрна наука, 2011. - 547 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 526-547. - 300 прим. - ISBN 978-966-540-317-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабич-Побережна, Аліна Анатоліївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА587307
Бабич, Анатолій Олександрович.
Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст] / А. О. Бабич. - К. : Аграрна наука, 1998. - 271 с. - Бібліогр.: с. 241-266. - ISBN 966-95490-6-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 


Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

6.
ВА693198
Бегеулов, Марат Шагабанович.
Основы переработки семян сои [Текст] : учеб. пособие для студ., обуч. по агроном. спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / М. Ш. Бегеулов. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 180 с. - Библиогр.: с. 178-179. - ISBN 5-94343-108-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА320948
Борщевська, Людмила Анатоліївна.
Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 16 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС76003
Борщевська, Людмила Анатоліївна.
Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 186 арк. - арк. 126-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА605504

Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : матеріали третьої Всеукраїнської конф., 3 серпня 2000 р. / УААН, Ін-т кормів ; ред. А. О. Бабич. - Вінниця : [б.в.], 2000. - 120 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабич, А. О. (ред.); Українська академія аграрних наук (Київ)Інститут кормів (Вінниця)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА353726
Ганзенко, Валентина Василівна.
Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС107078
Ганзенко, Валентина Васильевна.
Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :

12.
СТ8844
ДСТУ 8171:2015

Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА673871
Заболотний, Олег Григорович.
Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки [Текст] / О. Г. Заболотний. - Вінниця : Книга-Вега, 2006. - 167 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-156. - ISBN 966-621-275-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА788124
Зверев, С. В.
Соя. Свойства. Термообработка. Использование [Текст] / Зверев С. В., Сесикашвили О. Ш., Булах Ю. Г. ; Моск. гос. ун-т пищевых пр-в, Гос. ун-т Акакия Церетели, Укр. ассоц. производителей и переработчиков сои. - Кутаиси : Изд-во гос. ун-та Акакия Церетели, 2013. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 191-194. - 100 прим. - ISBN 978-9941-432-46-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 


Дод. точки доступу:
Сесикашвили, О. Ш.; Булах, Ю. Г.; Московский государственный университет пищевых производств; Государственный университет Акакия Церетели (Кутаиси)Украинская ассоциация производителей и переработчиков сои

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ7667
ДСТУ 7453:2013

Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією [Текст]. - Чинний від 2014-09-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 12 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ7661
ДСТУ ISO 4112:2014

Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС62538
   Калініченко, Антоніна Володимирівна.
Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Ін-т землеробства УААН. - К., 1999. - 147 л. - л. 115-129

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут землеробства (Чабани)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА304996
   Калініченко, Антоніна Володимирівна.
Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський державний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА786448
Капрельянц, Леонид Викторович.
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование [Текст] : монография / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Л. В. Труфкати. - Одесса : ТЭС, 2014. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7054-34-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 


Дод. точки доступу:
Шпырко, Татьяна Васильевна; Труфкати, Людмила Викторовна

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ787
ДСТУ ISO 9930-2001

Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Чинний від 2003.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарбуз, О. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського