Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л92 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ВА827550 Хомич, Володимир Тимофійович. Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / В. Т. Хомич, Л. В. Баль-Прилипко ; [за ред. В. Т. Хомича]. - Київ : НУБіП України, 2018. - 113 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 111-113. - 300 прим. - ISBN 978-617-7630-32-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Хомич, Володимир Тимофійович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р104424 Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. І. Гончаров, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с. - Бібліогр.: с. 23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гончаров, Георгій Іванович (уклад.); Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р104470 Технологія зберігання та консервування м'яса [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної і лабораторної робіт для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Баль-Прилипко. - К. : НУХТ, 2004. - 27 с. - Бібліогр.: с. 25-26Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА681581 Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с.: рис., табл. - ISBN 966-8081-64-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА794563 Технологія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для підгот. фахівців за напрямом "Харчова технологія та інженерія" / [В. В. Власенко та ін.] ; за ред. проф. Власенка В. В. - 2-ге вид. - Вінниця : Нілан, 2014. - 358 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 354-355. - 500 прим. - ISBN 978-617-7212-20-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Власенко, Володимир Васильович; Скоромна, Оксана Іванівна; Власенко, Ірина Георгіївна; Фаріонік, Тарас Володимирович; Гирич, Сергій Володимирович; Новгородська, Надія Володимирівна; Власенко, Володимир Васильович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА619183 Емельченко, П. А.. Технология колбасных и ветчинно-штучных изделий [Текст] : учеб. пособие / П. А. Емельченко, В. И. Косилов. - Оренбург : Издательский центр ОГАУ, 2000. - 108 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косилов, В. И
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА619179 Шарафутдинов, Газимзян Салимович. Технология переработки, хранения и стандартизации продуктов животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов / Г. С. Шарафутдинов [и др] ; Казанская гос. сельскохозяйственная академия. - Казань : Издательство Казанского ун-та, 2000. - 176 с.: рис. - Библиогр.: с.173. - ISBN 5-7464-0474-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Аскаров, Ривгат Шарафович; Каримуллин, Фаиз Вагизович; Казанская гос. сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА644956 Коршунова, Анна Федоровна. Технология производства продукции общественного питания. Мясо. Технологические аспекты переработки и использования [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / А. Ф. Коршунова ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 120 с. - Библиогр.: с. 117Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА848336 Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2021. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 88. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|