Пошуковий запит: (<.>U=Л927-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | РА296953 Войцеховська, Любов Устимівна. Дослідження та розобка ковбасних виробів звикористанням прянощів на основі вітчизняної пряноароматичної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховська Любов Устимівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 27 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС54317 Войцеховская, Любовь Устимовна. Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС56772 Бурак, Валентина Геннадиевна. Разработка технологии комбинированных мясопродуктов с использованием соевого белково- жирового обогатителя (СБЖО) [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Геннадиевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 134 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС103358 Гарбуз, Виктор Григорьевич. Разработка технологии мясных изделий с использованием зерновых культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гарбуз Виктор Григорьевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 204 л. - Библиогр.: л. 139-153Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС58026 Семикоз, Оксана Николаевна. Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС57942 Солецкая, Анна Даниловна. Разработка технологии мясных фаршевых продуктов с использованием структурирующих полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецкая Анна Даниловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 151 л. - л. 128-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС84067 Штонда, Оксана Анатоліївна. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 137 арк.+ дод. - арк. 123-137Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА329616 Штонда, Оксана Анатоліївна. Розробка технології ковбасних виробів з використаням гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА376657 Асауляк, Альона Василівна. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Асауляк Альона Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС120946 Асауляк, Альона Василівна. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Асауляк Альона Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-145.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА299039 Бурак, Валентина Генадіївна. Розробка технології комбінованих м"ясопродуктів з використанням соєвого білково- жирового збагачувача (СБЖЗ) [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Генадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА352424 Гарбуз, Віктор Григорович. Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гарбуз Віктор Григорович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 14 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА298402 Семикоз, Оксана Миколаївна. Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА298451 Солецька, Анна Данилівна. Розробка технології м"ясних фаршевих продуктів з використанням структуруючих полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецька Анна Данилівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА356795 Кайнаш, Алла Петрівна. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кайнаш Алла Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС106605 Кайнаш, Алла Петровна. Технология мясных продуктов с овощными добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кайнаш Алла Петровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 220 л. - Библиогр.: л. 136-153Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА422719 Шурдук, Інна Володимирівна. Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шурдук Інна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|