Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л95 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ВА860205 Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства [Текст] : [підручник] / А. М. Угнівенко [та ін.] ; [за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. А. М. Угнівенка] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2022. - 449 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8007-99-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, Олександр Іванович; Антонюк, Тетяна Андріївна; Носевич, Дмитро Костянтинович; Кос, Наталія Вікторівна; Угнівенко, Анатолій Миколайович (ред.); Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА561760 Горбатова, Ксения Константиновна. Химия и физика белков молока [Текст] / К. К. Горбатова ; ред. Е. Н. Соколова. - М. : Колос, 1993. - 192 с.:ил. - (Учебники и учебные пособия для студ. вузов). - ISBN 5-10-001839-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Соколова, Е. Н. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА764490 Грек, Олена Вікторівна. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технологої та інженерія" / О. В. Грек, Т. А. Скорченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 352-355. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-132-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА740284 Мирось, Віталій Васильович. Технологія виробництва молока та яловичини [Текст] : навч. посіб. / В. В. Мирось, В. Г. Василець, І. Г. Бабарика ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х. : ХНАУ, 2009. - 197 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 187. - 1000 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Василець, Валентина Григорівна; Бабарика, Ігор Григорович; Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА777604 Рудавська, Ганна Богданівна. Молочні та яєчні товари [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. Г. Б. Рудавської ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 3-тє вид., перероб. та допов. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 371 с. : рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 351-353. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-641-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Кущ, Світлана Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА658046 Рудавська, Ганна Богданівна. Молочні та яєчні товари [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : Книга, 2004. - 392 с.: рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 355-356. - ISBN 966-8314-13-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА646373 Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини [Текст] : підруч. для підготовки фахівців в аграр. вищ. навч. закл. I-II рівнів акредитації із спец. "Зоотехнія" / Ю. Д. Рубан [и др.] ; ред. Ю. Д. Рубан. - К. : Мета, 2003. - 368 с.: іл. - Бібліогр.: с. 357-359. - ISBN 966-7947-17-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рубан, Юрій Дмитрович; Борщ, Олександр Васильович; Сирота, Олександр Гнатович; Хоменко, Микола Павлович; Рубан, Юрій Дмитрович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА668338 Технологія незбираномолочних продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. А. Скорченко [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 261 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 259-261. - ISBN 966-8609-12-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна; Кочубей, Оксана Валер'янівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА611745 Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники). - Бібліогр.: с. 237-238. - ISBN 5-7763-2137-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Богомолов, О. В.; Перцевий, Ф. В.; Сафонова, О. М.; Тіщенко, Л. М.; Гринченко, О. О.; Богомолов, О. В. (ред.); Перцевий, Ф. В. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ФПУ №425 Технология молока и молочных продуктов [Текст] : учеб. для студ. вузов, обуч. по спец. "Технология молока и молочных продуктов" / Г. В. Твердохлеб [и др.] ; ред. Е. Н. Соколова. - М. : ВО "Агропромиздат", 1991. - 463 с.: ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 458. - ISBN 5-10-000957-8 С дарств. надписью Президенту Украины от авт.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Твердохлеб, Галина Васильевна; Диланян, Завен Христофорович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шилер, Гергард Генрихович; Соколова, Е. Н. (ред.)
Видання зберігається у :
Фонд Президентів України
|
|
|