Пошуковий запит: (<.>U=Л955.4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | РА402813 Золовська, Олена Василівна. Розробка технологій молочно-рослинних десертів профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Золовська Олена Василівна ; Одес нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС140446 Золовська, Олена Василівна. Розробка технологій молочно-рослинних десертів профілактичного призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Золовська Олена Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 237 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-185.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС93241 Касьянова, Надія Олександрівна. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Касьянова Надія Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 139 , [59]арк.: табл. - арк. 120-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА344513 Касьянова, Надія Олександрівна. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Касьянова Надія Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА435395 Кузьмик, Ульяна Геннадіївна. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Кузьмик Ульяна Геннадіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА406594 Плотнікова, Раїса Валеріївна. Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Плотнікова Раїса Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС140216 Плотнікова, Раїса Валеріївна. Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Плотнікова Раїса Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 294 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 165-183.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА402811 Романченко, Світлана Володимирівна. Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Романченко Світлана Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС139853 Романченко, Світлана Володимирівна. Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Романченко Світлана Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 256 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 168-208.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА379305 Сабадош, Ганна Олександрівна. Технологія десертів молочних з використанням карагінанів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Сабадош Ганна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС128134 Сабадош, Ганна Олександрівна. Технологія десертів молочних з використанням карагінанів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Сабадош Ганна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 276 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 255-276.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА411967 Слободнюк, Руслан Євгенійович. Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Слободнюк Руслан Євгенійович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА842346 Соломон, А. М.. Кисломолочні десерти з подовженим терміном зберігання [Текст] : монографія / Соломон А. М., Новгородська Н. В., Бондар М. М. - Вінниця : ВНАУ, 2020. - 153 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 131-153. - 100 прим. - ISBN 978-617-7789-14-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Новгородська, Н. В.; Бондар, М. М.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА410432 Соломон, Алла Миколаївна. Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Соломон Алла Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|