Пошуковий запит: (<.>U=Л956-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | РА304457 Молоканова, Лілія Василівна. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС60131 Молоканова, Лілія Василівна. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 162 л.: рис. + дод. - л. 145-162Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА310757 Поліщук, Володимир Миколайович. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС66384 Поліщук, Володимир Миколайович. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 215 арк. - арк. 154-176Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС138275 Шевченко, Олена Євгеніївна. Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шевченко Олена Євгеніївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2008. - 294 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 269-294.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА361497 Шевченко, Олена Євгеніївна. Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шевченко Олена Євгеніївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС145134 Бондаренко, Євгенія Віталіївна. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бондаренко Євгенія Віталіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 277 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 155-177.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА363003 Бондаренко, Євгенія Віталіївна. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Бондаренко Євгенія Віталіївна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА722697 Чуйко, Андрій Миколайович. Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження [Текст] : монографія / А. М. Чуйко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 142 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - ISBN 978-966-405-114-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шевченко, Олена Євгеніївна; Дюкарева, Галина Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС128078 Рибак, Ольга Миколаївна. Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Рибак Ольга Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 300 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 279-300.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА380705 Рибак, Ольга Миколаївна. Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Рибак Ольга Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС148866 Осьмак, Тетяна Григорівна. Розроблення технології морозива з цукрозамінниками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Осьмак Тетяна Григорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 224 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 123-140.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА395893 Осьмак, Тетяна Григорівна. Розроблення технології морозива з цукрозамінниками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Осьмак Тетяна Григорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА409663 Антонюк, Олена Володимирівна. Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Антонюк Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА412420 Мартич, Віталій Володимирович. Розроблення технології морозива із зародками пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Мартич Віталій Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА443268 Трубнікова, Анастасія Анатоліївна. Розроблення технології безлактозного концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Трубнікова Анастасія Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА443581 Басс, Оксана Олександрівна. Удосконалення технології морозива із замінниками цукру [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Басс Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|