Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л96 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | СТ2413 ДСТУ ISO 11289:2005 Продукти харчові термооброблені у герметичній тарі. Визначання pH (ISO 11289:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ3778 ДСТУ ISO 13969:2005 (IDF 183:2003) Молоко та молочні продукти. Настанови щодо стандартизованного описування випробування інгібіторів мікроорганізмів (ISO 13969:2003, IDT; IDF 183:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 12 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ4942 ДСТУ 5093:2008 Консерви. Готування розчинів реактивів, фарб, індикаторів і поживних середовищ, які застосовують у мікробіологічному аналізуванні [Текст]. - Чинний від 2009-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 28 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ6792 ДСТУ-Н CAC/RCP 23:2012 Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики (CAC/RCP 23-1979, Rev.2-1993, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 70 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ8722 ДСТУ 8449:2015 Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об'єму та масової частки складових частин [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ8721 ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|