Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л960.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | СТ2953 ДСТУ ГОСТ 5717.2:2006 Банки скляні для консервів. Основні параметри та розміри (ГОСТ 5717.2-2003, IDT) [Текст] / оформ. Д. Панкул. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 5717-91; Чинний від 01.10.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, II, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Панкул, Д. (оформ.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС41448 Ваттаб Фадель Абдул Кадир Аль-Хатиб Химическая стерилизация тары и оборудование йодофорами в консервном производстве [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ваттаб Фадель Абдул Кадир Аль-Хатиб ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 167 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС50465 Хальфалла Исмаил Фадл Эльмаула Разработка и обоснование рациональной конструкции металлической консервной тары [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Хальфалла Исмаил Фадл Эльмаула ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 221 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА291817 Хальфалла, Исмаил Фадл Эльмаула. Разработка и обоснование рациональной конструкции металлической консервной тары [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Хальфалла Исмаил Фадл Эльмаула ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|