Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА296761
Бондаренко, Валентина Федосіївна.
Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС54168
Бондаренко, Валентина Федосеевна.
Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА307651
Казаченко, Світлана Володимирівна.
Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС64205
Казаченко, Світлана Володимирівна.
Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 229 л. - л.141-157

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА324853
Федишин, Тарас Ярославович.
Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська державна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС94196
Федишин, Тарас Ярославович.
Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 139 арк.: рис., табл. - арк. 119-128

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська державна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р104046

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання технологічних розрахунків консервних цехів у курсовому і дипломному проектуванні для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'ясв" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Ю. П. Венглюк [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 44 с. - Бібліогр.: с. 42

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Венглюк, Юлія Петрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ2286
ДСТУ 4432:2005

Паштети м'ясні [Текст] ; Технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2375
ДСТУ 4450:2005

Консерви мясні. Мясо тушковане; Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Войцехівська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Войцехівська, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ2359
ДСТУ 4443:2005

Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2374
ДСТУ 4451:2005

Консерви мясні шинкові. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Костюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костюк, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2303
ДСТУ 4449:2005

Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Старчевой, О. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ2758
ДСТУ 4606:2006

Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12186-77, ГОСТ 12187-66, ГОСТ 12296-66, ГОСТ 12297-66; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Старчевой, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ2876
ДСТУ 4607:2006

Консерви м'ясорослинні [Текст] ; Каші з м'ясом. Загальні технічні умови / розроб. О. Костюк [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 8286-90; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костюк, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ4252
ДСТУ 4941:2008

Продукти перероблення фруктів та овочів, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Методи визначення вмісту жиру [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ4434
ДСТУ 6045:2008

Фрукти, овочі та продукти переробляння, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Метод визначання pH [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с.: табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ4251
ДСТУ 4939:2008

Продукти перероблення фруктів та овочів, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Методи визначення вмісту хлоридів [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС116938
Бочковский, Андрей Петрович.
Разработка технологий мясорастительных консервированных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковский Андрей Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 208 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 121-141.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ4846
ДСТУ 6043:2008

Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ4833
ДСТУ 7048:2009

Консерви м'ясо-рослинні та кров'яні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського