Пошуковий запит: (<.>U=Л965$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА394221 Хатамитаками, Сейеде Зейнаб. Разработка технологии ароматизированного сухого молока с низким содержанием молочного сахара [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Хатамитаками Сейеде Зейнаб ; Нац. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 28 с. - Текст вірм.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА336431 Толмачев, Николай Сергеевич. Разработка высокоэффективных устройств очистки поверхности технологического оборудования с использованием магнитно-импульсного силового воздействия [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Толмачев Николай Сергеевич ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1991. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский институт прикладной биотехнологии
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р97207 Технологія зберігання, консервування та переробки молока [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. рабіт для студ. спец. 7.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання. Розділ "Технологія молочних консервів" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Грек. - К. : НУХТ, 2002. - 36 с.: рис. - Бібліогр.: с.36.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р99976 Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. Розд.: Технологія незбираномолочних продуктів. Технологія молочних консервів / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скороченко. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скороченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА867583 Технологічні розрахунки у молочній промисловості [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Харчові технології та інженерія" / [Г. Є. Поліщук та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 343 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 339-341. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-142-7 130 Нац. ун-ту харч. технологій.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поліщук, Галина Євгенівна; Грек, Олена Вікторівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1780 ДСТУ IDF 138:2003 Сухе молоко; Визначання Staphylococcus aureus. Методика підраховування колоній за температури 37 градусів С (IDF 138:1986, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Н. Коваленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коваленко, Н (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА814870 Скорченко, Тетяна Анатоліївна. Технологія молочних консервів [Текст] : навч. посіб. / Т. А. Скорченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2007. - 231 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 225-226. - 500 прим. - ISBN 966-612-068-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА348046 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС102942 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА414543 Рябоконь, Наталія Валеріївна. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Рябоконь Наталія Валеріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА352260 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС103752 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9068 ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9587 ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3452 ДСТУ 4699:2006 Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3451 ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8453 ДСТУ 8574:2015 Продукти молочні. Методи визначення масової частки вологи в молочних сухих і згущених продуктах та молоковмісних консервах [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8749 ДСТУ 8062:2015 Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів [Текст]. - На заміну 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8132 ДСТУ 7644:2014 Продукти молочні сухі. Метод визначення насипної щільності [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 6 с. : рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8690 ДСТУ 8063:2015 Продукти молочні сухі. Визначення загального білка методом К'єльдаля [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |