Пошуковий запит: (<.>U=Л967$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | РА289673 Токар, Анастасія Юхимівна. Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.00.29 / Токар Анастасія Юхимівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА411156 Мазуренко, Ігор Костянтинович. Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 37. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС48243 Токар, Анастасія Юхимівна. Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уманський сільськогосподарський ін-т ім. О.М.Горького. - Умань, 1995. - 356 л. - л.: 188-221Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманський сільськогосподарський інститут імені О. М. Горького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ІВ194884 Krummel, Christian. Charakterisierung der Oberflächenreaktionen von CH4 und H2 auf Ga2O3 [Text] : Diss. / C. Krummel ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Physik. - Gießen : [б.в.], 1998. - 143 S.: Abb. - Бібліогр.: S.: 137-142Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Physik
Видання зберігається у :
|
5. | ВА613694 Шаззо, Рамазан Измаилович. Функциональные продукты питания [Текст] / Р. И. Шаззо, Г. И. Касьянов. - М. : Колос, 2000. - 247 с.: ил. - Библиогр.: с. 243-245. - ISBN 5-10-003709-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Касьянов, Геннадий Иванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА616145 Касьянов, Геннадий Иванович. Технология продуктов для детского питания [Текст] : учеб. пособие / Г. И. Касьянов [и др.]. - Ростов-на-Дону : Издательский центр"МарТ", 2001. - 255 c.:рис. - (Технологии пищевых производств). - Библиогр.: с. 253-254. - ISBN 5-241-00065-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ломачинский, Вячеслав Алевсеевич; Самсонова, Анна Николаевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ629 ДСТУ 4008-2001 Консерви, соки фруктові, овочеві, та овочево-фруктові для дитячого зарчування. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Чинний від 2001.10.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 34с., ІІІ, 34 с. - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Пилипенко, Ю. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
8. | СТ931 ДСТУ 4085-2001 Консерви овочеві, овоче-фруктові, овоче-м'ясні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 30 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пилипенко, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ934 ДСТУ 4084-2001 Консерви фруктові пюреподібні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 23 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пилипенко, Ю. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ8322 ДСТУ 7791:2015 Консерви овочево-рибні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА824003 Ткаченко, Наталія Андріївна. Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 170-198. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-689-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Назаренко, Юлія Валентинівна; Українцева, Юлія Сергіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ8786 ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м'ясні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-010-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ9526 ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ9635 ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м'ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 27, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26-27.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ9636 ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овочево-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 22 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21-22.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ9556 ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овочево-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ9550 ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ9551 ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ10532 ДСТУ 7998:2015 Консерви фруктові, овочеві для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 24 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 24.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|