![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ11054 ДСТУ 8742:2017 Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА855123 Дейниченко, Людмила Григорівна. Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко. - Харків : Факт, 2021. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-218 . - 300 прим. - ISBN 978-617-8072-07-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Григорій Вікторович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10083 ДСТУ 8598:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від народження до чотирьох місяців. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9628 ДСТУ 8590:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від чотирьох місяців до одного року. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС63677 Артеменко, Галина. Мамочкина выпечка. Все по ГОСТу из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 80 с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 79. - 6000 прим. - ISBN 978-617-12-4321-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9555 ДСТУ 8078:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА824003 Ткаченко, Наталія Андріївна. Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 170-198. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-689-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Назаренко, Юлія Валентинівна; Українцева, Юлія Сергіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8624 ДСТУ 8404:2015 Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об'ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8308 ДСТУ 8004:2015 Концентрати харчові. Методи визначання вологи [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8265 ДСТУ 7711:2015 Суміші молочні рідкі для дитячого харчування. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7657 ДСТУ 7662:2014 Концентрати харчові. Методи визначання органолептичних показників, готовності концентратів до вживання та оцінювання дисперсності суспензії [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7656 ДСТУ 7661:2014 Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7487 ДСТУ 7520:2014 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі з фруктовими, овочевими та фруктово-овочевими наповнювачами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7444 ДСТУ 7521:2014 Сухі суміші для "гарячого шоколаду". Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Напівфабрикат кондитерський). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7235 ДСТУ 7349:2013 Концентрати харчові. Методи визначання кислотності [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА792089 Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 104-116. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-349-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6996 ДСТУ 7350:2013 Концентрати харчові. Методи визначання сахарози [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА792088 Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА770256 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" [Текст] : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 91 с. : рис., табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|