Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ11054
ДСТУ 8742:2017

Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА855123
Дейниченко, Людмила Григорівна.
Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко. - Харків : Факт, 2021. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-218 . - 300 прим. - ISBN 978-617-8072-07-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л97 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Григорій Вікторович

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ10083
ДСТУ 8598:2015

Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від народження до чотирьох місяців. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ9628
ДСТУ 8590:2015

Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від чотирьох місяців до одного року. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВС63677
Артеменко, Галина.
Мамочкина выпечка. Все по ГОСТу из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 80 с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 79. - 6000 прим. - ISBN 978-617-12-4321-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л977 
УДК:
 641.5 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ9555
ДСТУ 8078:2015

Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА824003
   Ткаченко, Наталія Андріївна.
Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 170-198. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-689-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л967 
 Л977 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Назаренко, Юлія Валентинівна; Українцева, Юлія Сергіївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ8624
ДСТУ 8404:2015

Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об'ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ8308
ДСТУ 8004:2015

Концентрати харчові. Методи визначання вологи [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8265
ДСТУ 7711:2015

Суміші молочні рідкі для дитячого харчування. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ7657
ДСТУ 7662:2014

Концентрати харчові. Методи визначання органолептичних показників, готовності концентратів до вживання та оцінювання дисперсності суспензії [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ7656
ДСТУ 7661:2014

Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ7487
ДСТУ 7520:2014

Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі з фруктовими, овочевими та фруктово-овочевими наповнювачами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ7444
ДСТУ 7521:2014

Сухі суміші для "гарячого шоколаду". Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Напівфабрикат кондитерський). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ7235
ДСТУ 7349:2013

Концентрати харчові. Методи визначання кислотності [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА792089

Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 104-116. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-349-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ6996
ДСТУ 7350:2013

Концентрати харчові. Методи визначання сахарози [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА792088

Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА770256

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" [Текст] : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 91 с. : рис., табл. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського