![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л971<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА436668 Пушка, Ольга Сергіївна. Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Пушка Ольга Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА731262 Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці [Текст] : монографія / Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-133. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-158-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС101693 Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА350670 Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|