Пошуковий запит: (<.>U=Л974$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | ДС52049 Сидор, Василий Михайлович. Усовершенствование технологии выпаривания квасного и солодового сусла при производстве их концентратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василий Михайлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 164 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА315258 Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС71237 Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ2873 ДСТУ 4501:2005 Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Олійнічук, С (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ7444 ДСТУ 7521:2014 Сухі суміші для "гарячого шоколаду". Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Напівфабрикат кондитерський). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА440194 Хахалєва, Ірина Вікторівна. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хахалєва Ірина Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2019. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ11054 ДСТУ 8742:2017 Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|