Пошуковий запит: (<.>U=Л977$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | СТ10083 ДСТУ 8598:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від народження до чотирьох місяців. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВС63677 Артеменко, Галина. Мамочкина выпечка. Все по ГОСТу из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 80 с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 79. - 6000 прим. - ISBN 978-617-12-4321-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ9555 ДСТУ 8078:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ9628 ДСТУ 8590:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від чотирьох місяців до одного року. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА824003 Ткаченко, Наталія Андріївна. Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 170-198. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-689-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Назаренко, Юлія Валентинівна; Українцева, Юлія Сергіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ8265 ДСТУ 7711:2015 Суміші молочні рідкі для дитячого харчування. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ7487 ДСТУ 7520:2014 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі з фруктовими, овочевими та фруктово-овочевими наповнювачами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА763668 Скорченко, Тетяна Анатоліївна. Технологія дитячих молочних продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / Т. А. Скорченко, О. В. Грек ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 330 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-323. - 500 прим. - ISBN 978-966-612-116-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Грек, Олена Вікторівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ5239 ДСТУ ISO 8381:2007 Продукти дитячого харчування на основі молока. Визначення вмісту жиру гравіметричним методом (контрольний метод) (ISO 8381:2000, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV,12 с. : рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ3199 ДСТУ 4634:2006 Концентрати харчові [Текст] ; Сніданки сухі ; Пластівці круп'яні. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СО26895 Рецепты домашней выпечки [Текст] / авт.-сост. Е. Т. Старченко. - Х. : Издательский дом "Фактор", 2006. - 128 с.: ил. - (Серия "Энциклопедия хранительницы домашнего очага" ; кн.3). - Библиогр.: с. 127. - ISBN 966-312-442-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Старченко, Елена Тимофеевна (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА573715 Касьянов, Геннадий Иванович. Технология консервов для детского питания [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по направлению "Технология продуктов питания" и спец. "Технология консервирования" / Г. И. Касьянов, А. Н. Самсонова. - М. : Колос, 1996. - 160 с.: ил. - ISBN 5-10-001512-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самсонова, Анна Николаевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС84066 Ромашко, Олена Василівна. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ромашко Олена Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 254 арк. - арк. 136-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА428382 Белінська, Крістіна Олександрівна. Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Белінська Крістіна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА365426 Декуша, Ганна Валеріївна. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Декуша Ганна Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА353681 Гріщенко, Ганна Валеріївна. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гріщенко Ганна Валеріївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|