Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л984$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА346941
Ряшко, Галина Михайлівна.
Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА403747
Макієвська, Тетяна Леонідівна.
Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Макієвська Тетяна Леонідівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА402608
Ружицька, Наталія Володимирівна.
Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ружицька Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА425217
   Терзієв, Сергій Георгійович.
Інноваційні теплотехнології харчоконцентратних виробництв на основі системного моделювання та комбінованих процесів тепломасопереносу [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 45 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л984 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС94032
Ряшко, Галина Михайловна.
Интенсификация процесса экстрагирования при производстве растворимого кофе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайловна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 192 л. - Библиогр.: л. 162-182

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС139801
Ружицька, Наталія Володимирівна.
Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ружицька Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 137 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-133.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС140408
Макиевская, Татьяна Леонидовна.
Кинетика комбинированных процессов производства экстрактов кофе в микроволновом поле [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Макиевская Татьяна Леонидовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 181, [1] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 145-158.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
АО128263
Усатюк, М..
Заменители чая и кофе [Текст] / М. Усатюк ; ред. Ф. В. Церевитинов ; НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР. - М. : Госторгиздат, 1942. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Церевитинов, Ф. В. (ред.); НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р92950

Экспертиза качества кофе натурального жареного и натурального растворимого [Текст] : метод. руководство МВШЭ. МР-005-2001 / авт.-сост. Л. Г. Елизарова ; общ.ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - 2. изд., испр. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 37 с. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып.8.). - ISBN 5-93399-003-5 (вып.8). - ISBN 5-93399-001-9 (серия)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Красовский, Петр Александрович (общ.ред.); Елизарова, Людмила Григорьевна (авт.-сост.); Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза"

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ932
ДСТУ 4102-2002

Кавопродукти. Методи визначання масової частки кофеїну [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Докука, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ1851
ДСТУ 4394:2005

Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 29148-97; Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 22 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Докука, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2354
ДСТУ ISO 6668:2005

Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу (ISO 6668:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ2378
ДСТУ ISO 6667:2005

Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами (ISO 6667-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ2366
ДСТУ ISO 4072:2005

Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ2246
ДСТУ ISO 1446:2004

Кава зелена. Основний метод визначання вмісту води (ISO 1446:2001, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ2249
ДСТУ ISO 4150:2004

Кава зелена. Аналізування розміру ручним просіюванням (ISO 4150:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ2248
ДСТУ ISO 4052:2004

Кава. Основний метод визначання вмісту кофеїну (ISO 4052:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2379
ДСТУ ISO 9116:2005

Кава зелена. Настанови щодо методів описання характеристик (ISO 9116:1992, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ2377
ДСТУ ISO 3726:2005

Кава розчинна. Визначення втрати маси за температури 70 градусів C і зниженого тиску (ISO 3726-1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ2403
ДСТУ ISO 6669:2004

Кава зелена і смажена; Загальний метод визначення об'ємної щільності під час вільного насипання цілих зерен (ISO 6669:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 4 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського