Пошуковий запит: (<.>U=Л984$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА346941 Ряшко, Галина Михайлівна. Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА403747 Макієвська, Тетяна Леонідівна. Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Макієвська Тетяна Леонідівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА402608 Ружицька, Наталія Володимирівна. Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ружицька Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА425217 Терзієв, Сергій Георгійович. Інноваційні теплотехнології харчоконцентратних виробництв на основі системного моделювання та комбінованих процесів тепломасопереносу [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 45 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС94032 Ряшко, Галина Михайловна. Интенсификация процесса экстрагирования при производстве растворимого кофе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайловна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 192 л. - Библиогр.: л. 162-182Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС139801 Ружицька, Наталія Володимирівна. Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ружицька Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 137 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-133.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС140408 Макиевская, Татьяна Леонидовна. Кинетика комбинированных процессов производства экстрактов кофе в микроволновом поле [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Макиевская Татьяна Леонидовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 181, [1] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 145-158.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | АО128263 Усатюк, М.. Заменители чая и кофе [Текст] / М. Усатюк ; ред. Ф. В. Церевитинов ; НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР. - М. : Госторгиздат, 1942. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Церевитинов, Ф. В. (ред.); НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р92950 Экспертиза качества кофе натурального жареного и натурального растворимого [Текст] : метод. руководство МВШЭ. МР-005-2001 / авт.-сост. Л. Г. Елизарова ; общ.ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - 2. изд., испр. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 37 с. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып.8.). - ISBN 5-93399-003-5 (вып.8). - ISBN 5-93399-001-9 (серия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Красовский, Петр Александрович (общ.ред.); Елизарова, Людмила Григорьевна (авт.-сост.); Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ932 ДСТУ 4102-2002 Кавопродукти. Методи визначання масової частки кофеїну [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Докука, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ1851 ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 29148-97; Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 22 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Докука, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ2354 ДСТУ ISO 6668:2005 Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу (ISO 6668:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ2378 ДСТУ ISO 6667:2005 Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами (ISO 6667-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ2366 ДСТУ ISO 4072:2005 Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ2246 ДСТУ ISO 1446:2004 Кава зелена. Основний метод визначання вмісту води (ISO 1446:2001, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ2249 ДСТУ ISO 4150:2004 Кава зелена. Аналізування розміру ручним просіюванням (ISO 4150:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2248 ДСТУ ISO 4052:2004 Кава. Основний метод визначання вмісту кофеїну (ISO 4052:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ2379 ДСТУ ISO 9116:2005 Кава зелена. Настанови щодо методів описання характеристик (ISO 9116:1992, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ2377 ДСТУ ISO 3726:2005 Кава розчинна. Визначення втрати маси за температури 70 градусів C і зниженого тиску (ISO 3726-1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ2403 ДСТУ ISO 6669:2004 Кава зелена і смажена; Загальний метод визначення об'ємної щільності під час вільного насипання цілих зерен (ISO 6669:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 4 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |