Пошуковий запит: (<.>U=Л984$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ212879 Hinkel, Christian. Carbonsäure-5-Hydroxytryptamide in Kaffee [Text] : Diss. / C. Hinkel ; Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden. - Dresden : [б.в.], 2008. - 159 S.: Abb. - Бібліогр.: S.152-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden
Видання зберігається у :
|
2. | РА425217 Терзієв, Сергій Георгійович. Інноваційні теплотехнології харчоконцентратних виробництв на основі системного моделювання та комбінованих процесів тепломасопереносу [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 45 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА346941 Ряшко, Галина Михайлівна. Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | АО128263 Усатюк, М.. Заменители чая и кофе [Текст] / М. Усатюк ; ред. Ф. В. Церевитинов ; НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР. - М. : Госторгиздат, 1942. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Церевитинов, Ф. В. (ред.); НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС94032 Ряшко, Галина Михайловна. Интенсификация процесса экстрагирования при производстве растворимого кофе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайловна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 192 л. - Библиогр.: л. 162-182Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА403747 Макієвська, Тетяна Леонідівна. Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Макієвська Тетяна Леонідівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА402608 Ружицька, Наталія Володимирівна. Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ружицька Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС139801 Ружицька, Наталія Володимирівна. Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ружицька Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 137 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-133.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2403 ДСТУ ISO 6669:2004 Кава зелена і смажена; Загальний метод визначення об'ємної щільності під час вільного насипання цілих зерен (ISO 6669:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 4 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ10106 ДСТУ ISO 6673:2016 (ISO 6673:2003, IDT) Кава зелена сира. Метод визначання втрати маси за температури 105º С [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 3 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 3.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ8876 ДСТУ ISO 4149:2016 Кава зелена сира. Методи візуального дослідження і визначання запаху, вмісту сторонніх домішок і дефектів (ISO 4149:2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ2366 ДСТУ ISO 4072:2005 Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ4106 ДСТУ ISO 8455:2007 Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 8455:1986, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ2249 ДСТУ ISO 4150:2004 Кава зелена. Аналізування розміру ручним просіюванням (ISO 4150:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ2378 ДСТУ ISO 6667:2005 Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами (ISO 6667-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ2354 ДСТУ ISO 6668:2005 Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу (ISO 6668:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2379 ДСТУ ISO 9116:2005 Кава зелена. Настанови щодо методів описання характеристик (ISO 9116:1992, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ2246 ДСТУ ISO 1446:2004 Кава зелена. Основний метод визначання вмісту води (ISO 1446:2001, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ1851 ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 29148-97; Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 22 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Докука, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ3377 ДСТУ ISO 11294:2005 Кава обжарена мелена. Загальний метод визначення вмісту вологи при втраті маси за температури 103 градуса за Цельсієм (ISO 11294:1994, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |