Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2-5 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | СТ1541 ДСТУ 3135.65:2003 Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Додаткові вимоги до електричних конвекційних печей, пароварок та парових конвекційних печей для підприємств громадського харчування та торгівлі (IEC 60335-2-42:2000, MOD) [Текст] / розроб. О. Співаков [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 15 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Співаков, О (розроб.)
Видання зберігається у :
| 2. | СТ5896/2-10 Обладнанння газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-10 : ДСТУ EN 203-2-10:2012. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT). - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 5 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ5896/2-7 Обладнанння газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-7 : ДСТУ EN 203-2-7:2012. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном (EN 203-2-7:2007, IDT). - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 5 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ5896/2-1 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-1 : ДСТУ EN 203-2-1:2007. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2011. - IV, 10 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ5896/2-3 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2-3 : ДСТУ EN 203-2-3:2008. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2011. - IV, 7 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ5896/2-4 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-4 : ДСТУ EN 203-2-4:2008. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2012. - IV, 6 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ2398/2-50 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-50 : ДСТУ IEC 60335-2-50:2015. Додаткові вимоги до комерційних електричних мармитів (IEC 60335-2-50:2008, IDT). - Чинний від 2017-07-01. - 2017. - V, 13 с. : рис. - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ1989 ДСТУ EN 498:2004 Пристрої відкриті, що працюють на скрапленому газі; Пристрої для смаження поза приміщення. Технічні умови (EN 498:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Полянський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - V, 31 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полянський, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|