Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (95)
Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 112
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС40937
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский институт общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА292804
   Малюк, Людмила Петрівна.
Теоретичне та експериментальне обгрунтування технології напівфабрикатів багатофункціонального призначення з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Малюк Людмила Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА289967
Гутіков, Василь Володимирович.
Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС48681
Гутиков, Василий Владимирович.
Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС55460
Васюкова, Анна Тимофеевна.
Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА293013
   Васюкова, Ганна Тимофіївна.
Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Васюкова Ганна Тимофіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС57703
Дейниченко, Григорий Викторович.
Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорий Викторович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 474 л.+ 462 л. прил. - л. 444-474
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА298563
   Дейниченко, Григорій Вікторович.
Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів харчування підвищеної харчової цінності на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорій Вікторович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2440
ГСТУ 158.00389676.007-99

Тістові напівфабрикати. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. О. Смєшко. - Офіц. вид. - Чинний від 15.09.1999. - К. : УКРХЛІБПРОМ, 1999. - ІІІ, 13 с. - (Галузевий стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Смєшко, І. О. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС60492
Юрченко, Светлана Леонидовна.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов для производства сладких блюд с пенной структурой [Текст] : дис.. канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Светлана Леонидовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 293 л. - л. 163-179

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА304407
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Світлана Леонідівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ595
ДСТУ 3984-2000

Припаси і підварки (напівфабрикати): Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 729-82; Введ. 2001.03.01.- Офіц. вид. - [Б. м.] : Держстандарт України, 2000. - ІІІ, 10с., ІІІ, 10 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

13.
РА309207
Пархаєва, Наталя Вікторівна.
Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС64783
Пархаєва, Наталя Вікторівна.
Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 246 л. - л. 145-160

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА612327
   Васюкова, Ганна Тимофіївна.
Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196. - ISBN 966-7745-09-0
Текст рос. мовою.- На тит. арк. рік видання: 2000

Рубрикатор НБУВ:
 Л817 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА325289
Стрижак, Світлана Григорівна.
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Стрижак Світлана Григорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА323452
Фалько, Олексій Леонідович.
Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Олексій Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС77448
Фалько, Алексей Леонидович.
Обоснование параметров и разработка машины отделения замороженных пельменей и вареников от муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Алексей Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2003. - 248 л. - Библиогр.: л. 195-205

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС78933
Стрижак, Светлана Григорьевна.
Технология блинчикового полуфабриката с использованием улучшающих добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Стрижак Светлана Григорьевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 305 л. - Библиогр.: л. 161-180

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС95725
Гринченко, Ольга Алексеевна.
Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции с использованием полуфабрикатов функциональных композиций на основе полисахаридов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 380 л.+ 436л. прил. - Библиогр.: л. 349-380
Две кн. единицы.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського