Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 112
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС40937 Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА292804 Малюк, Людмила Петрівна. Теоретичне та експериментальне обгрунтування технології напівфабрикатів багатофункціонального призначення з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Малюк Людмила Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА289967 Гутіков, Василь Володимирович. Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС48681 Гутиков, Василий Владимирович. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС55460 Васюкова, Анна Тимофеевна. Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА293013 Васюкова, Ганна Тимофіївна. Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Васюкова Ганна Тимофіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС57703 Дейниченко, Григорий Викторович. Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорий Викторович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 474 л.+ 462 л. прил. - л. 444-474 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА298563 Дейниченко, Григорій Вікторович. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів харчування підвищеної харчової цінності на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорій Вікторович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2440 ГСТУ 158.00389676.007-99 Тістові напівфабрикати. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. О. Смєшко. - Офіц. вид. - Чинний від 15.09.1999. - К. : УКРХЛІБПРОМ, 1999. - ІІІ, 13 с. - (Галузевий стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Смєшко, І. О. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС60492 Юрченко, Светлана Леонидовна. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов для производства сладких блюд с пенной структурой [Текст] : дис.. канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Светлана Леонидовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 293 л. - л. 163-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА304407 Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Світлана Леонідівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ595 ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати): Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 729-82; Введ. 2001.03.01.- Офіц. вид. - [Б. м.] : Держстандарт України, 2000. - ІІІ, 10с., ІІІ, 10 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА309207 Пархаєва, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС64783 Пархаєва, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 246 л. - л. 145-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА612327 Васюкова, Ганна Тимофіївна. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196. - ISBN 966-7745-09-0 Текст рос. мовою.- На тит. арк. рік видання: 2000Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА325289 Стрижак, Світлана Григорівна. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Стрижак Світлана Григорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА323452 Фалько, Олексій Леонідович. Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Олексій Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС77448 Фалько, Алексей Леонидович. Обоснование параметров и разработка машины отделения замороженных пельменей и вареников от муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Алексей Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2003. - 248 л. - Библиогр.: л. 195-205Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС78933 Стрижак, Светлана Григорьевна. Технология блинчикового полуфабриката с использованием улучшающих добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Стрижак Светлана Григорьевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 305 л. - Библиогр.: л. 161-180Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС95725 Гринченко, Ольга Алексеевна. Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции с использованием полуфабрикатов функциональных композиций на основе полисахаридов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 380 л.+ 436л. прил. - Библиогр.: л. 349-380 Две кн. единицы.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |