![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА709015 Беляева, Алла Михайловна. Энциклопедия ресторанного бизнеса [Текст] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544c., 8 л. ил. - ISBN 978-966-481-245-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА649404 Фуршетный стол [Текст] / авт.-сост. В. Н. Жукова. - Донецк : Издательство Сталкер, 2004. - 320 с.: рис. - (Вкусные рецепты). - ISBN 966-696-494-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Жукова, Валентина Николаевна (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА686936 Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 244 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина) (доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА697655 Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга" ; Белгород : [б.и.], 2008. - 243 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)(доп.тир.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА683843 Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 244 c. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-Х (серия). - ISBN 966-343-360-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА726135 Фуршет [Текст] : / сост. Циганкова Е. Е. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга" , 2006. - 256, [8] с. : цв.ил. - (Кулинария от А до Я). - 30 000 прим. - ISBN 966-343-360-4. - ISBN 966-343-046-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Циганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС144551 Долгопол, Олена Олександрівна. Формування організаторських умінь майбутніх молодших спеціалістів сфери ресторанного обслуговування у процесі професійної підготовки у коледжі [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Долгопол Олена Олександрівна ; Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди. - Харків, 2014. - 274, [4] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 199-225.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА721710 Беляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [Текст] / А. М. Беляєва ; пер. з рос. О. В. Зав'язкін. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. - Бібліогр.: с. 537. - ISBN 978-966-481-329-4 (укр.). - ISBN 978-966-481-245-7 (рос.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Зав'язкін, Олег Володимирович (пер. з рос.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА771213 Сало, Ярослав Миколайович. Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА865706 Гуць, Віктор Степанович. Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст] : підручник / Гуць В. С., Коваль О. А., Русавська В. А. ; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : Ліра-К, 2019. - 566 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7748-72-3 На корінці авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коваль, Ольга Андріївна; Русавська, Валентина Андріївна; Київський національний університет культури і мистецтв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА855236 Теодорович, Лариса Віталіївна. Словник готельно-ресторанних термінів [Текст] : [для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти стаціонар. та заоч. форми навчання спец. 242 "Туризм"] / [Л. В. Теодорович, Я. С. Москвик, В. М. Костючко] ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2021. - 107 с. - Бібліогр.: с. 75-78. - 50 прим. - ISBN 978-966-941-628-5 Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Москвик, Ярослава Євгенівна; Костючко, Василь Миколайович; "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА671132 Дюбу, Марианн. Словарь ресторанной лексики. Немецкий, французский, английский, русский с Указателями [Текст] : около 25 000 слов и словосочетаний / М. Дюбу, Ж. П. Дюбу. - М. : РУССО, 2003. - 514 с. - (Duboux). - ISBN 5-88721-240-3 На обл. авт. не указ. - Обл. парал. на рус., фр., нем., англ. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дюбу, Жан Пьер
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В351281/Ч. 1 Ресторанна справа [Текст] : конспект лекцій / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008 . Ч. 1 / уклад. Г. Я. Круль. - [Б. м.] : [б.в.], 2008. - 72 с.: іл. - Бібліогр.: с. 71Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Круль, Галина Ярославівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА856320 Майкова, Світлана Віталіївна. Основи барної справи та робота сомельє [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Піча Ю. В. [вид.], 2022. - 123 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-123. - ISBN 978-966-96914-9-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА727744 Сало, Ярослав Миколайович. Організація роботи барів [Текст] : довід. бармена / Ярослав Миколайович Сало. - Л. : Афіша, 2010. - 351 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 339. - 1000 прим. - ISBN 978-966-325-125-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА660747 Томишин-Лелекач, Марія Михайлівна. Організація роботи барів [Текст] : навч. посібник / М. М. Томишин-Лелекач, П. П. Гаврилко ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 296 с. - ISBN 966-7838-66-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Гаврилко, Петро Петрович; Ужгородський комерційний технікум
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС53075 Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : підручник / [Мазаракі А. А. та ін] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 556 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 551-556. - 1000 прим. - ISBN 978-966-351-355-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Расулова, Алла Миколаївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС40100 Сало, Ярослав Миколайович. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування [Текст] : ресторанна справа: Довідник офіціанта / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2004. - 335 с.: іл. - Бібліогр.: с. 335. - ISBN 966-325-020-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА744792 Сало, Ярослав Миколайович. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399. - ISBN 978-966-325-153-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА789293 Організація обслуговування напоями [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 223 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 191-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-336-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|