Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА709015
Беляева, Алла Михайловна.
Энциклопедия ресторанного бизнеса [Текст] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544c., 8 л. ил. - ISBN 978-966-481-245-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА649404

Фуршетный стол [Текст] / авт.-сост. В. Н. Жукова. - Донецк : Издательство Сталкер, 2004. - 320 с.: рис. - (Вкусные рецепты). - ISBN 966-696-494-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л995 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Жукова, Валентина Николаевна (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА686936

Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 244 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина) (доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)

Рубрикатор НБУВ:
 Л995 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА697655

Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга" ; Белгород : [б.и.], 2008. - 243 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)(доп.тир.)

Рубрикатор НБУВ:
 Л995 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу

5.
ВА683843

Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 244 c. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-Х (серия). - ISBN 966-343-360-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л995 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА726135

Фуршет [Текст] : / сост. Циганкова Е. Е. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга" , 2006. - 256, [8] с. : цв.ил. - (Кулинария от А до Я). - 30 000 прим. - ISBN 966-343-360-4. - ISBN 966-343-046-X

Рубрикатор НБУВ:
 Л995 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Циганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС144551
Долгопол, Олена Олександрівна.
Формування організаторських умінь майбутніх молодших спеціалістів сфери ресторанного обслуговування у процесі професійної підготовки у коледжі [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Долгопол Олена Олександрівна ; Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди. - Харків, 2014. - 274, [4] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 199-225.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА721710
Беляєва, Алла Михайлівна.
Усе про ресторанний бізнес [Текст] / А. М. Беляєва ; пер. з рос. О. В. Зав'язкін. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. - Бібліогр.: с. 537. - ISBN 978-966-481-329-4 (укр.). - ISBN 978-966-481-245-7 (рос.)

Рубрикатор НБУВ:
 Л995 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Зав'язкін, Олег Володимирович (пер. з рос.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА771213
Сало, Ярослав Миколайович.
Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА865706
   Гуць, Віктор Степанович.
Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст] : підручник / Гуць В. С., Коваль О. А., Русавська В. А. ; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : Ліра-К, 2019. - 566 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7748-72-3
На корінці авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коваль, Ольга Андріївна; Русавська, Валентина Андріївна; Київський національний університет культури і мистецтв

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА855236
Теодорович, Лариса Віталіївна.
Словник готельно-ресторанних термінів [Текст] : [для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти стаціонар. та заоч. форми навчання спец. 242 "Туризм"] / [Л. В. Теодорович, Я. С. Москвик, В. М. Костючко] ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2021. - 107 с. - Бібліогр.: с. 75-78. - 50 прим. - ISBN 978-966-941-628-5
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Москвик, Ярослава Євгенівна; Костючко, Василь Миколайович; "Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА671132
Дюбу, Марианн.
Словарь ресторанной лексики. Немецкий, французский, английский, русский с Указателями [Текст] : около 25 000 слов и словосочетаний / М. Дюбу, Ж. П. Дюбу. - М. : РУССО, 2003. - 514 с. - (Duboux). - ISBN 5-88721-240-3
На обл. авт. не указ. - Обл. парал. на рус., фр., нем., англ. яз.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дюбу, Жан Пьер

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
В351281/Ч. 1
Ресторанна справа [Текст] : конспект лекцій / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008 .
Ч. 1 / уклад. Г. Я. Круль. - [Б. м.] : [б.в.], 2008. - 72 с.: іл. - Бібліогр.: с. 71

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Круль, Галина Ярославівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА856320
Майкова, Світлана Віталіївна.
Основи барної справи та робота сомельє [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Піча Ю. В. [вид.], 2022. - 123 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-123. - ISBN 978-966-96914-9-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА727744
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація роботи барів [Текст] : довід. бармена / Ярослав Миколайович Сало. - Л. : Афіша, 2010. - 351 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 339. - 1000 прим. - ISBN 978-966-325-125-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА660747
Томишин-Лелекач, Марія Михайлівна.
Організація роботи барів [Текст] : навч. посібник / М. М. Томишин-Лелекач, П. П. Гаврилко ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 296 с. - ISBN 966-7838-66-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Гаврилко, Петро Петрович; Ужгородський комерційний технікум

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВС53075

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : підручник / [Мазаракі А. А. та ін] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 556 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 551-556. - 1000 прим. - ISBN 978-966-351-355-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Расулова, Алла Миколаївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВС40100
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування [Текст] : ресторанна справа: Довідник офіціанта / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2004. - 335 с.: іл. - Бібліогр.: с. 335. - ISBN 966-325-020-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л995 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА744792
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399. - ISBN 978-966-325-153-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА789293

Організація обслуговування напоями [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 223 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 191-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-336-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського