Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=П817 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | ВС40596 Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва [Текст] : підруч. для підгот. фахівців в агр. вищ. навч. закл. III-IV рівнів акредитації зі спец. "Ветеринарна медицина" / О. М. Якубчак [та ін.] ; ред. О. М. Якубчак, В. І. Хоменко. - 2.вид., випр., доп. - К. : ТОВ "Біопром", 2005. - 800 с. - Бібліогр.: с. 791-794. - ISBN 966-96452-1-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Якубчак, Ольга Миколаївна; Хоменко, Віталій Іванович; Мельничук, Сергій Дмитрович; Ковбасенко, Володимир Мусійович; Кравців, Роман Йосипович; Якубчак, Ольга Миколаївна (ред.); Хоменко, Віталій Іванович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА737808 Ковбасенко, Володимир Мусійович. Сучасні методи контролю якості продукції тваринництва в процесі виробництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямком підготов. "Ветеринарна медицина" / Ковбасенко В. М., Гострик В. М. ; за ред. проф. Ковбасенка В. М. - О. : [ТЕС], 2010. - 283 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 278-281. - 200 прим. - ISBN 978-966-2389-06-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гострик, Володимир Маркович; Ковбасенко, Володимир Мусійович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА736271 Головко, Анатолій Миколайович. Ветеринарна санітарна мікробіологія [Текст] : навч. посіб. / А. М. Головко, І. О. Рубленко. - К. : Аграрна освіта, 2010. - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 258-260. - 1000 прим. - ISBN 978-966-7906-92Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рубленко, Ірина Олександрівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|