Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
WHO/23.959

Evaluation of certain contaminants in food: 72nd report of the Joint FAO/WHO Committee on Food Additives [Text] / Joint FAO/WHO Committee on Food Additives. Meeting (72 ; 2010 ; Rome). - Geneva : WHO, 2011. - vii, 105 p. : tables. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 959). - ISBN 978 92 4 120959 5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Committee on Food Additives; Meeting (72 ; 2010 ; Rome)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

2.
WHO/23.960

Evaluation of certain food additives and contaminants: 73rd report of the Joint FAO/WHO Committee on Food Additives [Text] / Joint FAO/WHO Committee on Food Additives. Meeting (73 ; 2010 ; Geneva). - Geneva : WHO, 2011. - vii, 226 p. : tables. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 960). - ISBN 978 92 4 120960 1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Committee on Food Additives; Meeting (73 ; 2010 ; Geneva)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

3.
WHO/23.966

Evaluation of certain food additives and contaminants: 74th report of the Joint FAO/WHO Committee on Food Additives [Text] / Joint FAO/WHO Committee on Food Additives. Meeting (74 ; 2011 ; Rome). - Geneva : WHO, 2011. - x, 136 p. : tables. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 966). - ISBN 978 92 4 120966 3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Committee on Food Additives. Meeting (74 ; 2011 ; Rome)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
WHO/23.974

Evaluation of certain food additives [Text] : 76th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / WHO, FAO. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (76 ; 2012 ; Geneva). - Geneva : WHO, 2012. - vii, 183 p. : tabl. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 974). - ISBN 978 92 4 120974 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Кл.слова (ненормированные):
food additives - analysis -- food additives - toxicity -- flavouring agants -- diet - adverse effects -- risk assessment

Дод. точки доступу:
WHO; FAO; Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (76 ; 2012 ; Geneva)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

5.
WHO/23.956

Evaluation of certain food additives [Text] : 71st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (71;2009;Geneva). - Geneva : WHO, 2010. - viii, 80 p. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 956). - ISBN 978 92 4 120956 4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives; Meeting (71 ; 2009 ; Geneva)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

6.
MFI4199/1-3
Faist, Mireille Chloe Jeanne.
Ressourceneffizienz in der Aktivität Emähren [Text] : Diss. / M. C. Faist ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 272 S.: Abb. - (ETH-DISS ; 13884)
3 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

7.
ІВ201151
Jacobeit, Wolfgang.
Die Biologisch-dynamische Wirtschaftsweise im KZ [Text] : Die Güter der "Deutschen Versuchsanstalt für Ernährung und Verpflegung" der SS von 1939 bis 1945 / W. Jacobeit, C. Kopke. - Berlin : Trafo-Verl. Weist, 1999. - 136 S.: ill. - (Gesellschaft- Geschichte- Gegenwart ; Bd.13). - Бібліогр.: S.127-131. - ISBN 3-89626-128-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Kopke, Christoph

Видання зберігається у :

8.
WHO/23.883
Joint FAO/NACA/WHO Study Group on Food Safety Issues Associated with Products from Aquaculture (1997 ; Bangkok).
Food Safety Issues Associated with Products from Aquaculture [Text] : report of a Joint FAO/NACA/WHO Study Group / Joint FAO/NACA/WHO Study Group on Food Safety Issues Associated with Products from Aquaculture (1997 ; Bangkok) . - Geneva : WHO, 1999. - vii, 55 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 883). - ISBN 92 4 120883 X

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

9.
ІВ197692
Lásztity, Radomir.
Cereal chemistry [Text] / R. Lásztity. - Budapest : Akadémiai Kiadó, 1999. - 308 p. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 963-05-7626-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

10.
ІВ197024
Nguen Thien Luân
Các loai thuc phâm-thuôc vá thuc phám chuc năng o Viet Nam (Xuat ban lan thu hai) [Text] / Nguen Thien Luân [ta in.]. - Ha Nôi : Nha xuât ban nong nghiep, 1999. - 301 tr.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Le Doan Dien; Phan Quoc Kinh

Видання зберігається у :

11.
ІВ194819
Noeske, Brigitte.
Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Die Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss. ; Das Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss.

Видання зберігається у :

12.
WHO/632

The management of nutrition in major emergencies [Text] / WHO, UNHCR, World Food Programme, International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. - Geneva : WHO, 2000. - xiii, 236 p. - ISBN 92 4 154520 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
WHO; UNHCR; World Food Programme; International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

13.
РА414696
Безпалько, Людмила Юріївна.
Функціональна активність адипоцитів у нормі та за умов гепатоцелюлярних порушень на тлі пренатального стресу різного генезу (експериментальне дослідження) [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.03.03 / Безпалько Людмила Юріївна ; Львів. нац. мед. ун-т ім. Данила Галицького. - Львів, 2015. - 20, [1] с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
А123057/Вып. 4
Биологически активные добавки к пище корпорации "Тяньши" [Текст] / сост. Р. С. Волкова. - М. : Некоммерческая изд. группа "ЭРА", 2000 .
Вып. 4. - [Б. м.] : [б.и.], 2000. - 40 с.: табл. - ISBN 5-93721-117-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Волкова, Р. С. \сост.\

Видання зберігається у :

15.
В347565/Вып. 1
Биофотоны возвращают здоровье [Текст] / Hua Shen. - Б.м. : ХУА ШЭН, Б.г. .
Вып. 1 : Отзывы пользователей изделий с биофотонами, биокальция, пчелиной пыльцы компании ХУА-ШЭН. - Б.м. : [б.и.], Б.г... - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Hua Shen

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВС50713

Вплив харчових добавок із різним механізмом дії на структурно-функціональний стан шлунка [Текст] : монографія / Л. І. Остапченко [та ін.] ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - К. : Київ. ун-т, 2008. - 157 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-153. - 200 прим. - ISBN 978-966-439-062-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Остапченко, Людмила Іванівна; Фалалєєва, Тетяна Михайлівна; Цирюк, Олена Іванівна; Берегова, Тетяна Володимирівна; Суходоля, Анатолій Іванович; Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

17.
ВА785630
Гербер, Илья Павлович.
Живая природа в БАДах, растениях и пище (лечебные и профилактические аспекты) [Текст] / И. П. Гербер. - Днепропетровск : Лира, 2014. - 383 с. : табл. - Бібліогр.: с. 378-380. - 500 прим. - ISBN 978-966-383-516-7

Рубрикатор НБУВ:
 Р351 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА357522
Гураль, Лариса Сергіївна.
Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС106989
Гураль, Лариса Сергеевна.
Технология получения биологически активных веществ из ракообразных [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 306 л.: рис. - Библиогр.: л. 145-183

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
Р100916

Изделия с биофотонами. Биокальций [Текст] / Hua Shen. - Б.м. : Компания "ХУА ШЭН", Б.г... - 30 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Hua Shen

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського