Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА780302
Мамчур, Федір Іванович.
Овочі і фрукти в нашому харчуванні [Текст] / Ф. І. Мамчур. - Ужгород : Карпати, 1989. - 203, [1] с. + 12 арк. кольор. фот. - 330 000 прим. - ISBN 5-7757-0050-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

2.
ІВ194819
Noeske, Brigitte.
Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Die Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss. ; Das Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss.

Видання зберігається у :

3.
ІВ201151
Jacobeit, Wolfgang.
Die Biologisch-dynamische Wirtschaftsweise im KZ [Text] : Die Güter der "Deutschen Versuchsanstalt für Ernährung und Verpflegung" der SS von 1939 bis 1945 / W. Jacobeit, C. Kopke. - Berlin : Trafo-Verl. Weist, 1999. - 136 S.: ill. - (Gesellschaft- Geschichte- Gegenwart ; Bd.13). - Бібліогр.: S.127-131. - ISBN 3-89626-128-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Kopke, Christoph

Видання зберігається у :

4.
ІВ197692
Lásztity, Radomir.
Cereal chemistry [Text] / R. Lásztity. - Budapest : Akadémiai Kiadó, 1999. - 308 p. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 963-05-7626-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

5.
WHO/23.883
Joint FAO/NACA/WHO Study Group on Food Safety Issues Associated with Products from Aquaculture (1997 ; Bangkok).
Food Safety Issues Associated with Products from Aquaculture [Text] : report of a Joint FAO/NACA/WHO Study Group / Joint FAO/NACA/WHO Study Group on Food Safety Issues Associated with Products from Aquaculture (1997 ; Bangkok) . - Geneva : WHO, 1999. - vii, 55 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 883). - ISBN 92 4 120883 X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

6.
ІВ197024
Nguen Thien Luân
Các loai thuc phâm-thuôc vá thuc phám chuc năng o Viet Nam (Xuat ban lan thu hai) [Text] / Nguen Thien Luân [ta in.]. - Ha Nôi : Nha xuât ban nong nghiep, 1999. - 301 tr.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Le Doan Dien; Phan Quoc Kinh

Видання зберігається у :

7.
WHO/632

The management of nutrition in major emergencies [Text] / WHO, UNHCR, World Food Programme, International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. - Geneva : WHO, 2000. - xiii, 236 p. - ISBN 92 4 154520 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
WHO; UNHCR; World Food Programme; International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

8.
MFI4199/1-3
Faist, Mireille Chloe Jeanne.
Ressourceneffizienz in der Aktivität Emähren [Text] : Diss. / M. C. Faist ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 272 S.: Abb. - (ETH-DISS ; 13884)
3 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

9.
А123057/Вып. 4
Биологически активные добавки к пище корпорации "Тяньши" [Текст] / сост. Р. С. Волкова. - М. : Некоммерческая изд. группа "ЭРА", 2000 .
Вып. 4. - [Б. м.] : [б.и.], 2000. - 40 с.: табл. - ISBN 5-93721-117-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Волкова, Р. С. \сост.\

Видання зберігається у :

10.
ВА632247

Цитамины. Биологически активные добавки к пище [Текст] : метод. рекомендации / разраб. В. Г. Морозов [и др.] ; ред. В. Х. Хавинсон ; РАМН. Северо-Западное отделение, Санкт-Петербургский ин-т биорегуляции и геронтологии. - СПб. : ИКФ "Фолиант", 2001. - 55 с. - ISBN 5-86581-050-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Хавинсон, В. Х. (ред.); Морозов, В. Г. (разраб.); РАМН. Северо-Западное отделение; Санкт-Петербургский институт биорегуляции и геронтологии

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА625060

Цілюща сила природного харчування [Текст] / упоряд. М. А. Хотинська. - Луцьк : Надстир'я, 2002. - 116 с. - Бібліогр.: с. 109. - ISBN 966-517-342-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Хотинська, Марія Андріївна (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА660204

Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2004. - 446 с.: табл. - Бібліогр.: с. 441-445. - ISBN 966-629-141-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олексійович; Карпачов, Вадим Валерійович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА663149

Хімія харчування [Текст] : метод. матеріали / упоряд. О. Каретникова, Г. Мальченко. - К. : Редакції загальнопедагогічних газет, 2005. - 128 с. - (Бібліотека "Шкільного світу". Хімія. Біологія). - ISBN 966-8651-32-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Каретникова, О. (упоряд.); Мальченко, Г. (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВС42462
Клевер-Шуберт, Катрин.
Супердиета для похудения [Текст] : едим вкусно - худеем быстро: Пер. с нем. / К. Клевер-Шуберт, Х. Кнофиус. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2006. - 127 с.: ил. - ISBN 966-343-313-2
На тит. л. авторы не указ.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кнофиус, Хайке

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

15.
РА357522
Гураль, Лариса Сергіївна.
Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВС50713

Вплив харчових добавок із різним механізмом дії на структурно-функціональний стан шлунка [Текст] : монографія / Л. І. Остапченко [та ін.] ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - К. : Київ. ун-т, 2008. - 157 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-153. - 200 прим. - ISBN 978-966-439-062-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Остапченко, Людмила Іванівна; Фалалєєва, Тетяна Михайлівна; Цирюк, Олена Іванівна; Берегова, Тетяна Володимирівна; Суходоля, Анатолій Іванович; Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

17.
ВА710869
Ткачишин, В. С..
Биологически активные вещества, применяемые в медицине [Текст] / В. С. Ткачишин, Н. Ю. Ткачишина. - К. : Информационно-аналитическое агентство, 2008. - 244 с. - ISBN 978-966-2142-23-5

Рубрикатор НБУВ:
 Р281 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткачишина, Н. Ю.

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС106989
Гураль, Лариса Сергеевна.
Технология получения биологически активных веществ из ракообразных [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 306 л.: рис. - Библиогр.: л. 145-183

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС115497 з дод.
   Крусір, Галина Всеволодівна.
Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Крусів Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2009. - 411 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 328-411.
2 кн. од.
Приложение:
Наукові основи технологій біологічно активних добавок- коректорів процесів травлення. - О., 2009. - 357 арк.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА369040
   Крусір, Галина Всеволодівна.
Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Крусів Галина Всеволодівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 36 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського