![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.022$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ203859 International workshop on inulin as medicine & food ingredients (1 ; 1997 ; Kiev). Proceedings of International workshop on inulin as medicine & food ingredients: Properties and application of inulin [Text] : may 29-30, 1997, Kiev / Ukrainian State University of Food Technologies (USUFT). - Kiev : [б.в.], 2004. - 91 p.: fig. - ISBN 966-7999-99-8.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ukrainian State University of Food Technologies (USUFT)
Видання зберігається у :
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ204908 Ingredients of functional and health food: inulins [Text] / National university of food technologies ; ed. A. Ukrainetz [a.o.]. - Kiev : Znannya Ukrainy, 2004. - 83 p.: fig., tab. - Бібліогр.: P. 77-83. - ISBN 966-316-043-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ukrainetz, A. (ed.); National university of food technologies (Кyiv)
Видання зберігається у :
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС50962 Полумбрик, Максим Олегович. Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-360-165-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|