Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВОЗ/23.592 Остаточные количества пестицидов в пище [Текст] : доклад Объединенного совещания 1975 г. Рабочей группы экспертов ФАО по остаточным количествам пестицидов и Комитета экспертов ВОЗ по остаточным количествам пестицидов / Объединенное совещание Рабочей группы экспертов ФАО по остаточным количествам пестицидов и Комитета экспертов ВОЗ по остаточным количествам пестицидов (1975, Женева). - М. : Медицина ; Женева : ВОЗ, 1978. - 54 c. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 592) (Серия докладов ФАО по вопросам выращивания и защиты растений ; 1)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Объединенное совещание Рабочей группы экспертов ФАО по остаточным количествам пестицидов и Комитета экспертов ВОЗ по остаточным количествам пестицидов (1975 ; Женева)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВОЗ/23.598 Микробиологические аспекты гигиены пищевых продуктов [Текст] : доклад Комитета экспертов ВОЗ с участием ФАО / Комитет экспертов ВОЗ по микробиологическим аспектам гигиены пищевых продуктов с участием ФАО (1976, Женева). - М. : Медицина, 1978. - 110 с. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 598)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Комитет экспертов ВОЗ по микробиологическим аспектам гигиены пищевых продуктов с участием ФАО (1976 ; Женева)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВОЗ/23.612 Остаточные количества пестицидов в пище [Текст] : доклад Объединенного совещания экспертно-консультативного совета ФАО по остаточным количествам пестицидов, состоявшегося в 1976 г. / Объединенное совещание экспертно-консультативного совета ФАО по остаточным количествам пестицидов и окружающей среде и группы экспертов ВОЗ по остаточным количествам пестицидов (1976, Рим). - М. : Медицина ; Женева : ВОЗ, 1980. - 40 с. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 612)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Объединенное совещание экспертно-консультативного совета ФАО по остаточным количествам пестицидов и окружающей среде и группы экспертов ВОЗ по остаточным количествам пестицидов (1976 ; Рим)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВОЗ/23.785 Контроль за состоянием здоровья и организацией труда работников питания [Текст] : доклад Совещания экспертов ВОЗ / Совещание ВОЗ по контролю за состоянием здоровья и организацией труда работников питания (1988, Женева). - Женева : ВОЗ ; М. : Медицина, 1992. - 48 с. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 785). - ISBN 5-225-01889-0. - ISBN 92 4 120785 XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Совещание ВОЗ по контролю за состоянием здоровья и организацией труда работников питания (1988 ; Женева)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА301388 Циганенко, Олег Іванович. Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр МОЗ України. - К., 1994. - 45 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науковий гігієнічний центр МОЗ України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р80226 Притульська, Наталія Володимирівна. Експертиза харчових продуктів [Текст] : текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с. - ISBN 5-7763-4397-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/146.61 Biotechnology and food safety [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 30 September - 4 October 1996, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1996. - 33 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 61). - ISBN 92-5-103911-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: WHO; FAO
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА578745 Властивості та екологічний вплив хімічних елементів [Текст] : довідник / упоряд. О. П. Перепелиця ; ред. В. В. Скопенко. - К. : Вентурі, 1997. - 192 с. - ISBN 5-09-002946-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скопенко, Віктор Васильович (ред.); Перепелиця, Олександр Петрович (упоряд.)
Видання зберігається у :
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/146.65 Risk management and food safety [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 27 to 31 January 1997, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1997. - v, 27 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 65). - ISBN 92-5-103980-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: WHO; FAO
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА587846 Цыганенко, О. И.. Эколого-гигиенический мониторинг пищевых токсикантов [Текст] / О. И. Цыганенко [и др]. - Черкассы : [б.и.], 1997. - 68 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Ю. Г.; Столяренко, Г. С.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА589136 Гужва, З. Г.. История глазами санитарного врача [Текст] : исторические очерки / З. Г. Гужва. - Д. : Изд-во УкО ИМА-пресс, 1998. - 207 с. - ISBN 966-7179-17-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | IAEA/STI/PUB/1031 Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Text] / Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria) , IAEA. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876). - ISBN 92-0-105096-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: IAEA
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА587740 Циганенко, О. І.. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології [Текст] / О. І. Циганенко [та ін] ; Український НДІ харчування. - К. : Чорнобильінтерінформ, 1998. - 172 с. - ISBN 5-7707-9216-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Матасар, І. Т.; Торбін, В. Ф.; Український НДІ харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА592894 Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - К. : Лібра, 1999. - 271 с. - ISBN 966-7035-31-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В343464/Ч. 2 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 292 с. - ISBN 966-7426-27-0. - ISBN 66-7426-27-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В343464/Ч. 3 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 288 с. - ISBN 966-7426-30-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В343464/Ч. 1 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 284 с. - ISBN 966-7426-24-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС67412 Носик, Оксана Сергеевна. Разработка методики выявления фальсификации столовых сухих марочных вин [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Носик Оксана Сергеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 213 л. - л. 144-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА310945 Носик, Оксана Сергіївна. Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Носик Оксана Сергіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА600720 Ладанівський, Р. І.. Гігієнічна експертиза харчових продуктів [Текст] / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лотоцька, У. Б.; Тутік, І. Л.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |