Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Р110633

Якість і безпека продовольчих товарів [Текст] : тести для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. І. М. Задорожний, М. П. Ковальчук ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерц. акад., 2007. - 31 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Задорожний, І. М. (уклад.); Ковальчук, М. П. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА694373
Чмиленко, Федір Олександрович.
Хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с. - Бібліогр.: с. 290-291. - ISBN 966-551-196-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сидорова, Лариса Петрівна; Дніпропетровський національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВС44425

Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. - Бібліогр.: с. 371-375. - ISBN 978-966-370-054-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Шапорова, Т. М.; Кононенко, Л. В.; Науменко, В. А.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА806815

Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 266 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Харчові продукти, одержані із генетично модифікованої сировини. - Бібліогр.: с. 130-131. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-397-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА680109
Робинсон, Клер.
Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя [Текст] / К. Робинсон. - К. : PA NOVA, 2002. - 112 с. - (Серия кратких монографий, подготовленных Европейским отделением Международного института наук о жизни (Ilsi Europe)). - Библиогр.: с. 105-106
На обл. авт. не указ.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

6.
Р105530

Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / І. В. Ємченко [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Ємченко, І. В.; Батутіна, А. П.; Закусілов, А. П.; Троякова, А. О.; Шестопал, Г. С.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ7589
ДСТУ 7670:2014

Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р96446

Санитарно-эпидемиологическая экспертиза продукции [Текст]. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 12 с. - ISBN 5-16-000924-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА448678
Хомутенко, Вікторія Ігорівна.
Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА745198

Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання [Текст] : навч. посіб. / [В. В. Євлаш та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2011. - 417 с. : табл. - Бібліогр.: с. 222-228. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-227-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Чернова, Людмила Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кононенко, Людмила Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ4871
ДСТУ 6042:2008

Продукти харчові. Методи виявлення ботулінічних токсинів і Clostridium botulinum [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 19 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ7171
ДСТУ 7444:2013

Продукти харчові. Методи виявлення бактерій родів Proteus, Morganella, Providencia [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ6836
ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012

Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА355250
Водолазський, Віталій Миколайович.
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА789373
   Бондар, Олександр Іванович.
Основи біологічної безпеки (екологічна складова) [Текст] : навч. посіб. / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; [під заг. наук. ред. Шматкова Г. Г.] ; Держ. екол. акад. післядиплом. освіти та упр. - Київ ; Херсон : Грінь Д. С., 2014. - 323 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 320-323. - 200 прим. - ISBN 978-617-7243-38-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Новосельська, Людмила Петрівна; Іващенко, Тарас Григорович; Шматков, Г. Г. (ред.); Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА621060
Жарикова, Галина Григорьевна.
Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Козьмина, Анна Олеговна

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
Р99469

Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-31

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шкарупа, Варвара Федорівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
Р101261

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
Р80226
   Притульська, Наталія Володимирівна.
Експертиза харчових продуктів [Текст] : текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с. - ISBN 5-7763-4397-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень освіти

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА764628

Експертиза та контроль якості продуктів харчування [Текст] : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина" / [П. М. Гаврилін та ін.] ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т, 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС". - Д. : [б. в.], 2012. - 198 с. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-434-234-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гаврилін, П. М.; Прокушенкова, О. Г.; Єфімов, В. Г.; Куцак, Р. С.; Зажарська, Н. М.; Дніпропетровський державний аграрний університет; "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС", проект 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського