![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р110633 Якість і безпека продовольчих товарів [Текст] : тести для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. І. М. Задорожний, М. П. Ковальчук ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерц. акад., 2007. - 31 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Задорожний, І. М. (уклад.); Ковальчук, М. П. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА694373 Чмиленко, Федір Олександрович. Хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с. - Бібліогр.: с. 290-291. - ISBN 966-551-196-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сидорова, Лариса Петрівна; Дніпропетровський національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС44425 Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. - Бібліогр.: с. 371-375. - ISBN 978-966-370-054-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Шапорова, Т. М.; Кононенко, Л. В.; Науменко, В. А.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА806815 Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 266 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Харчові продукти, одержані із генетично модифікованої сировини. - Бібліогр.: с. 130-131. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-397-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА680109 Робинсон, Клер. Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя [Текст] / К. Робинсон. - К. : PA NOVA, 2002. - 112 с. - (Серия кратких монографий, подготовленных Европейским отделением Международного института наук о жизни (Ilsi Europe)). - Библиогр.: с. 105-106 На обл. авт. не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р105530 Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / І. В. Ємченко [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ємченко, І. В.; Батутіна, А. П.; Закусілов, А. П.; Троякова, А. О.; Шестопал, Г. С.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7589 ДСТУ 7670:2014 Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р96446 Санитарно-эпидемиологическая экспертиза продукции [Текст]. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 12 с. - ISBN 5-16-000924-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА448678 Хомутенко, Вікторія Ігорівна. Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА745198 Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання [Текст] : навч. посіб. / [В. В. Євлаш та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2011. - 417 с. : табл. - Бібліогр.: с. 222-228. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-227-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Євлаш, Вікторія Владленівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Чернова, Людмила Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кононенко, Людмила Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4871 ДСТУ 6042:2008 Продукти харчові. Методи виявлення ботулінічних токсинів і Clostridium botulinum [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 19 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7171 ДСТУ 7444:2013 Продукти харчові. Методи виявлення бактерій родів Proteus, Morganella, Providencia [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6836 ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012 Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА355250 Водолазський, Віталій Миколайович. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА789373 Бондар, Олександр Іванович. Основи біологічної безпеки (екологічна складова) [Текст] : навч. посіб. / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; [під заг. наук. ред. Шматкова Г. Г.] ; Держ. екол. акад. післядиплом. освіти та упр. - Київ ; Херсон : Грінь Д. С., 2014. - 323 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 320-323. - 200 прим. - ISBN 978-617-7243-38-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Новосельська, Людмила Петрівна; Іващенко, Тарас Григорович; Шматков, Г. Г. (ред.); Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА621060 Жарикова, Галина Григорьевна. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Козьмина, Анна Олеговна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р99469 Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-31Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шкарупа, Варвара Федорівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р101261 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р80226 Притульська, Наталія Володимирівна. Експертиза харчових продуктів [Текст] : текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с. - ISBN 5-7763-4397-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА764628 Експертиза та контроль якості продуктів харчування [Текст] : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина" / [П. М. Гаврилін та ін.] ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т, 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС". - Д. : [б. в.], 2012. - 198 с. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-434-234-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гаврилін, П. М.; Прокушенкова, О. Г.; Єфімов, В. Г.; Куцак, Р. С.; Зажарська, Н. М.; Дніпропетровський державний аграрний університет; "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС", проект 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|