Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ219934 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983). - ISBN 978-92-4-120983-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 2. | ІР7680 Ladygiene, Rima. Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab. Tyt. ark. angl., lit. m.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Vilnius Gediminas technical university
Видання зберігається у :
| 3. | IAEA/STI/PUB/1031 Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Text] / Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria) , IAEA. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876). - ISBN 92-0-105096-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: IAEA
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 4. | WHO/685.16 Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood [Text] : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16). - ISBN 978-92-4-154817-5 (WHO). - ISBN 978-92-5-106874-8 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 5. | ВА789373 Бондар, Олександр Іванович. Основи біологічної безпеки (екологічна складова) [Текст] : навч. посіб. / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; [під заг. наук. ред. Шматкова Г. Г.] ; Держ. екол. акад. післядиплом. освіти та упр. - Київ ; Херсон : Грінь Д. С., 2014. - 323 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 320-323. - 200 прим. - ISBN 978-617-7243-38-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Новосельська, Людмила Петрівна; Іващенко, Тарас Григорович; Шматков, Г. Г. (ред.); Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | В343464/Ч. 1 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 284 с. - ISBN 966-7426-24-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| 7. | В343464/Ч. 2 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 292 с. - ISBN 966-7426-27-0. - ISBN 66-7426-27-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| 8. | В343464/Ч. 3 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 288 с. - ISBN 966-7426-30-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| 9. | СО26116 Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні [Текст] ; Законодавчі та нормативні документи ветеринарної медицини / упоряд. Н. Р. Крутяк, В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов ; . - Л. : Леонорм, 2004. - 303 с. - (Нормативна база підприємства). - ISBN 966-7961-25-7 (повне зібрання). - ISBN 966-7961-35-4 (доп. 2003р.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Крутяк, Наталія Романівна (упоряд.); Тимошенко, Валерій Сергійович (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА355250 Водолазський, Віталій Миколайович. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА824098 Воробець, Марія Михайлівна. Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації [Текст] : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-92. - 50 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна; Ковбаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВС45324 Другов, Юрий Степанович. Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов [Текст] : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии). - Библиогр.: с. 281-290 (364 назв.). - ISBN 978-5-94774-709-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Родин, Александр Александрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА764628 Експертиза та контроль якості продуктів харчування [Текст] : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина" / [П. М. Гаврилін та ін.] ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т, 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС". - Д. : [б. в.], 2012. - 198 с. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-434-234-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гаврилін, П. М.; Прокушенкова, О. Г.; Єфімов, В. Г.; Куцак, Р. С.; Зажарська, Н. М.; Дніпропетровський державний аграрний університет; "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС", проект 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА621060 Жарикова, Галина Григорьевна. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Козьмина, Анна Олеговна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА854197 Кулик, Я. М. Експериментальне обґрунтування небезпеки використання трансгенної сої в продуктах дитячого харчування [Текст] : монографія / Я. М. Кулик. - Вінниця : Рогальська І. О. , 2021. - 163 с. : рис., табл. - Текст на укр., англ. - Бібліогр.: с. 144-161. - 100 прим. - ISBN 978-617-7556-91-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА600720 Ладанівський, Р. І.. Гігієнічна експертиза харчових продуктів [Текст] / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лотоцька, У. Б.; Тутік, І. Л.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | Р101261 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | Р99469 Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-31Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шкарупа, Варвара Федорівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА812305 Пономарьов, Петро Хомович. Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова ; Київ. нац. торг-.екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-199. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-805-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Притульська, Наталія Володимирівна; Донцова, Інна Вікторівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | Р80226 Притульська, Наталія Володимирівна. Експертиза харчових продуктів [Текст] : текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с. - ISBN 5-7763-4397-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|