Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА301388 Циганенко, Олег Іванович. Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр МОЗ України. - К., 1994. - 45 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науковий гігієнічний центр МОЗ України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р80226 Притульська, Наталія Володимирівна. Експертиза харчових продуктів [Текст] : текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с. - ISBN 5-7763-4397-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | IAEA/STI/PUB/1031 Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Text] / Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria) , IAEA. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876). - ISBN 92-0-105096-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: IAEA
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 4. | В343464/Ч. 3 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 288 с. - ISBN 966-7426-30-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| 5. | ВА600720 Ладанівський, Р. І.. Гігієнічна експертиза харчових продуктів [Текст] / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лотоцька, У. Б.; Тутік, І. Л.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | В343464/Ч. 2 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 292 с. - ISBN 966-7426-27-0. - ISBN 66-7426-27-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| 7. | В343464/Ч. 1 Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0. Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 284 с. - ISBN 966-7426-24-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| 8. | ВА621060 Жарикова, Галина Григорьевна. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Козьмина, Анна Олеговна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА680109 Робинсон, Клер. Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя [Текст] / К. Робинсон. - К. : PA NOVA, 2002. - 112 с. - (Серия кратких монографий, подготовленных Европейским отделением Международного института наук о жизни (Ilsi Europe)). - Библиогр.: с. 105-106 На обл. авт. не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 10. | Р96446 Санитарно-эпидемиологическая экспертиза продукции [Текст]. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 12 с. - ISBN 5-16-000924-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | Р99469 Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-31Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шкарупа, Варвара Федорівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | СО26116 Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні [Текст] ; Законодавчі та нормативні документи ветеринарної медицини / упоряд. Н. Р. Крутяк, В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов ; . - Л. : Леонорм, 2004. - 303 с. - (Нормативна база підприємства). - ISBN 966-7961-25-7 (повне зібрання). - ISBN 966-7961-35-4 (доп. 2003р.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Крутяк, Наталія Романівна (упоряд.); Тимошенко, Валерій Сергійович (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | Р101261 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | Р105530 Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / І. В. Ємченко [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ємченко, І. В.; Батутіна, А. П.; Закусілов, А. П.; Троякова, А. О.; Шестопал, Г. С.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА694373 Чмиленко, Федір Олександрович. Хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с. - Бібліогр.: с. 290-291. - ISBN 966-551-196-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сидорова, Лариса Петрівна; Дніпропетровський національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ІР7680 Ladygiene, Rima. Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab. Tyt. ark. angl., lit. m.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Vilnius Gediminas technical university
Видання зберігається у :
| 17. | Р110633 Якість і безпека продовольчих товарів [Текст] : тести для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. І. М. Задорожний, М. П. Ковальчук ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерц. акад., 2007. - 31 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Задорожний, І. М. (уклад.); Ковальчук, М. П. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВС45324 Другов, Юрий Степанович. Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов [Текст] : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии). - Библиогр.: с. 281-290 (364 назв.). - ISBN 978-5-94774-709-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Родин, Александр Александрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВС44425 Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. - Бібліогр.: с. 371-375. - ISBN 978-966-370-054-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Шапорова, Т. М.; Кононенко, Л. В.; Науменко, В. А.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | РА355250 Водолазський, Віталій Миколайович. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|