Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У542.41$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ195716 Goodman, Raymond J.. The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-256-18737-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 2. | ІС15578 Restaurantmanagement und Betriebsorganisation [Text] : [Schulbuch] / Roswitha Macher [et al.]. - Linz : Trauner, 2016. - 312 S. : Ill., Fot. - (Trauner Verlag Bildung). - ISBN 978-3-99033-200-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Macher, Roswitha; Pehak, Sylvia; Traxler, Elfriede; Stickler, Hans; Gutmayer, Wilhelm
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р105384 Антоненко, Я. Я.. Основы маркетинга в общественном питании [Текст] : учеб. пособие / Я. Я. Антоненко [и др.] ; Украинский ин-т бизнеса. Кафедра менеджмента в торговле. - К. : [б.и.], 1992. - 34 с. - Библиогр.: с. 33 Авт. указ. в конце изд.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Комар, Ю. Н.; Миронюк, Л. М.; Украинский институт бизнеса. Кафедра менеджмента в торговле
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА454033 Бурак, Валентина Геннадіївна. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівцв готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти [Текст] : автореф. дис. ... д-ра пед. наук : 13.00.04 / Бурак Валентина Геннадіївна ; Тернопіл. нац. пед. ун-т ім. Володимира Гнатюка. - Тернопіль, 2023. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА872164 Дишкантюк, Оксана Володимирівна. Ресторанна справа. Практикум [Текст] : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, А. В. Марковська ; Міжнар. гуманітар. ун-т, Каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. - Одеса : Олді+, 2022. - 223 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 157-158. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-485-1 Авт. на корінці не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Марковська, Анастасія Валеріївна; Міжнародний гуманітарний університет (Одеса). Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА655892 Завадинська, Олена Юріївна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 200 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-195. - ISBN 966-629-106-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Литвиненко, Тамара Євгеніївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА831194 Затуливетров, Александр Борисович. Ресторан : с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим [Текст] / Александр Затуливетров. - СПб. [и др.] : Питер, 2008. - 221, [17] с. : фот. - (Начать и преуспеть). - Доп. тираж 3000 прим. - ISBN 978-5-91180-160-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | CDR2536 Збірник наукових статей магістрів [Електронний ресурс] / [редкол.: О. О. Нестуля (голов. ред.) та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Електрон. текст. дані. - Полтава : ПУЕТ, 2022. - 1 електрон. опт. диск ; 12 см. - Систем. требования: Adobe Acrobat (PDF-файли). - Назва з тит. екрана. - ISBN 978-966-184-435-2 (CDR box) Назва з етикетки диска не відповідає основній назві.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Нестуля, О. О. (ред.); Педченко, Н. С. (ред.); Манжура, Н. І. (ред.); Гасій, О. В. (ред.); Гаркуша, С. В. (ред.); Ткаченко, А. С. (ред.); Шимановська, В. Л. (ред.); Діденко, Л. М. (ред.); Артеменко, А. В. (ред.); Бобух, Н. М. (ред.); Іщенко, В. Л. (ред.); Капліна, Т. В. (ред.); Костишина, Т. А. (ред.); Матвієнко, Ю. С. (ред.); Мілька, А. І. (ред.); Ольховська, О. В. (ред.); Петренко, І. М. (ред.); Яріш, О. В. (ред.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА713604 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2007. - 206 c.: табл. - Бібліогр.: с. 201-203. - ISBN 978-966-629-372-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Григорак, Марія Юріївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА865746 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учбової літератури, 2021. - 307 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 185-186. - 600 прим. - ISBN 978-611-01-1140-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Григорак, Марія Юріївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА644843 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учебник для студ. спец. "Экономика и управление социально-культурной сферой" вузов / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 4.изд., стер. - Минск : ООО "Новое знание", 2003. - 368 с.: рис., табл. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365. - ISBN 985-475-041-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА642144 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по экон. спец. и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 3. изд., перераб. и доп. - Минск : ООО "Новое знание", 2002. - 368 с. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365. - ISBN 985-6516-95-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 13. | ВА711118 Ковальчук, Тетяна Іванівна. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні [Текст] : тлумачний термінологічний словник (англ., рос. та укр. мови) / Т. І. Ковальчук ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 208 с. - ISBN 978-966-364-593-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавський университет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 14. | ВС33306 Котлер, Филип. Маркетинг. Гостеприимство. Туризм [Текст] : учебник для студ. вузов / Ф. Котлер [и др] ; ред. пер.с англ. Р. Б. Ноздрева. - М. : ЮНИТИ, 1998. - 787 с. - ISBN 0-13-858267-X. - ISBN 5-238-00018-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Боуэн, Джон; Мейкенз, Джеймс; Ноздрева, Р. Б. (ред. пер.с англ.)
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
| 15. | ВА687692 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання / Л. В. Крилова ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 326 с.: іл. - Бібліогр.: с. 300-301. - ISBN 978-966-385-063-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА778654 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація роботи сомельє [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. В. Крилова, В. В. Дибок ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 209 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 193. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-344-4 Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дибок, Валентина Володимирівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА862869 Круль, Галина Ярославівна. Організація і технологія надання послуг гостинності [Текст] : навч. посіб. / Галина Круль, Оксана Заячук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2022. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 353-356. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-753-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: Запропоноване навчальне видання тематично розділене на три блоки: у першому розглянуто основні поняття сфери гостинності, в другому висвітлено формування внутрішнього простору готелів, у третьому розділі розкрито процес обслуговування гостей у готелях, особливості діяльності провідних готельних служб та організації і надання основних і додаткових послуг у закладах гостинності, психологічні аспекти роботи з клієнтами. Посібник містить запитання і тести для самоконтролю, значний додатковий і довідковий матеріал. Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», широкого кола зацікавлених читачів.
Дод. точки доступу: Заячук, Оксана Григорівна; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА738483 Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [Г. Т. П'ятницька та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук Г. Т. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, допов. та переробл. - К. : [Київ. нац. торг.-екон. ун-т], 2010. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-194. - 450 прим. - ISBN 978-966-629-479-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Галина Тезіївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна; Лукашова, Людмила Віталіївна; Расулова, Алла Миколаївна; Григоренко, Олег Михайлович; П'ятницька, Галина Тезіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА823313 Опря, Б. О. Історія розвитку світового готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів I курсу екон. ф-ту, напряму підгот. "Готельно-ресторанна справа" / Б. О. Опря ; Кам'янець-Поділ. нац. ун-т ім. Івана Огієнка. - Кам'янець-Подільський : Друкарня "Рута", 2018. - 133 с. - Бібліогр.: с. 128-132. - 100 прим. - ISBN 978-617-7626-16-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА785325 Організація послуг харчування [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / [А. І. Усіна та ін.] ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. - Харків : ХНУ МГ, 2014. - 183 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182-183. - 500 прим. - ISBN 978-966-695-304-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Усіна, Алла Іванівна; Давидова, Оксана Юріївна; Сегеда, Ірина Василівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|