Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 133
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС40133 Запара, Людмила Анатольевна. Экономическая эффективность промышленной переработки животноводческой продукции в сельскохозяйственных предприятиях [Текст] : дис...канд.экон.наук:08.00.05 / Запара Людмила Анатольевна ; УААН, Институт аграрной экономики им. А.Г.Шлихтера. - К., 1993. - 152 л. - Библиогр.:л.126-140Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Институт аграрной экономики имени А. Г. Шлихтера (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА289976 Новікова, Валентина Павлівна. Економічна ефективність виробництва яловичини при інтенсивному вирощуванні молодняка різних порід [Текст] : автореф. дис...канд. екон. наук: 08.07.02 / Новікова Валентина Павлівна ; Дніпропетровський аграрний ун-т. - Дніпропетровськ, 1995. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дніпропетровський аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА288355 Клименко, Світлана Михайлівна. Удосконалення організаційно-економічного механізму мясної промисловості України [Текст] : автореф. дис. ...канд. екон. наук : 08.07.01 / Клименко Світлана Михайлівна ; Київ. екон. ун-т. - К., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС47210 Клименко, Світлана Михайлівна. Удосконалення організаційно-економічного механізму м'ясної промисловості України [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.07.01 / Клименко Світлана Михайлівна ; Київ. екон. ун-т. - К., 1995. - 121 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА294036 Пилипенко, Олена Віталіївна. Вдосконалення міжгалузевих зв'язків м'ясної промисловості з торгівлею [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Пилипенко Олена Віталіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС51414 Максим, Любомир Ярославович. Формування міжгалузевих зв'язків у територіальних системах виробництва м'яса (на прикладі передгірних і гірських районів Карпат Львівської області) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.10.02; 08.07.02 / Максим Любомир Ярославович ; УААН, Інститут землеробства і тваринництва Західного регіону. - Львів, 1996. - 162 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Інститут землеробства і тваринництва Західного регіону
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА292063 Максим, Любомир Ярославович. Формування міжгалузевих зв'язків у територіальних системах виробництва м'яса (на прикладі передгірних і гірських районів Карпат Львівської області) [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.10.02 ; 08.07.02 / Максим Любомир Ярославович ; Нац. акад. наук України, Ін-т регіон. дослідж. - Л., 1996. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут регіональних досліджень (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС52152 Пилипенко, Олена Віталіївна. Вдосконалення міжгалузевих зв'язків м'ясної промисловості з торгівлею [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Пилипенко Олена Віталіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 186 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС54399 Яценко, Володимир Микитович. Підвищення ефективності виробництва в м"ясній промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Яценко Володимир Микитович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 156 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА296547 Яценко, Володимир Микитович. Підвищення ефективності виробництва в м'ясній промисловості України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Яценко Володимир Микитович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС58084 Гедз, Михайло Йосипович. Організаційно-економічний механізм виробництва і реалізації продукції на підприємствах м'ясної промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Гедз Михайло Йосипович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1998. - 174 л. - л. 158-174Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА299621 Гедз, Михайло Йосипович. Організаційно-економічний механізм виробництва і реалізації продукції на підприємствах м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Гедз Михайло Йосипович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА596038 Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів [Текст] : ДНАОП 1.820- 1.06- 99 / Комітет по нагляду за охороною праці України. - К. : [б.в.], 1999. - 432 с. - (Державний нормативний акт про охорону праці) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Комітет по нагляду за охороною праці України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА594282 Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини: ДНАОП 1.8.20-1.07-99 [Текст] / Комітет по нагляду за охороною праці України. - К. : Основа, 1999. - 290 с. Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Комітет по нагляду за охороною праці України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА315610 Драган, Олена Іванівна. Організаційно-економічна реструктуризація підприємств м'ясної промисловості при переході до ринкової економіки [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Драган Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | В345904/Вип. 8 Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст] / Науково-дослідний центр нормативів праці Мінагрополітики України. - К. : Центр "Агропромпраця", 2001 . - (Бібліотека спеціаліста АПК). Вип. 8 : М'ясна і молочна промисловість / розроб. В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : [б.в.], 2001. - 200 с. - ISBN 966-7803-33-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Вітвіцький, В. В. (розроб.); Науково-дослідний центр нормативів праці Мінагрополітики України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА315110 Тарасюк, Галина Миколаївна. Економічні методи регулювання виробництва та реалізації м'ясної продукції в ринкових умовах в Україні [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Тарасюк Галина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС70342 Тарасюк, Галина Миколаївна. Економічні методи регулювання виробництва та реалізації м'ясної продукції в ринкових умовах в Україні [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Тарасюк Галина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 202 арк. - арк. 185-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА605812 Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов [Текст] : тезисы докладов междунар. научно-практ. конф., 28 февраля-1 марта 2001г. / Академия наук национального прогресса Украины, Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; отв. ред. А. И. Черевко. - Х. : [б.и.], 2001. - 220 с. - ISBN 966-7885-06-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, А. И. (отв. ред.); Академия наук национального прогресса УкраиныХарьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС71490 Драган, Олена Іванівна. Організаційно-економічна реструктуризація підприємств м'ясної промисловості при переході до ринкової економіки [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Драган Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 224 арк. - арк.176-184Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |