Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.13 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА862869 Круль, Галина Ярославівна. Організація і технологія надання послуг гостинності [Текст] : навч. посіб. / Галина Круль, Оксана Заячук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2022. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 353-356. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-753-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: Запропоноване навчальне видання тематично розділене на три блоки: у першому розглянуто основні поняття сфери гостинності, в другому висвітлено формування внутрішнього простору готелів, у третьому розділі розкрито процес обслуговування гостей у готелях, особливості діяльності провідних готельних служб та організації і надання основних і додаткових послуг у закладах гостинності, психологічні аспекти роботи з клієнтами. Посібник містить запитання і тести для самоконтролю, значний додатковий і довідковий матеріал. Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», широкого кола зацікавлених читачів.
Дод. точки доступу: Заячук, Оксана Григорівна; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА854266 Академія готельного господарства [Текст] : навч. посіб. / [О. Волошин та ін.] ; Закарпат. облдержадмін., Агенція регіон. розвитку Закарпат. обл., Центр сталого туризму Укр. Карпат. - Ужгород : Патент, 2021. - 127 с. : іл. - Бібліогр.: с. 117-121. - 200 прим. - ISBN 978-617-589-217-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Волошин, Олексій; Гончаренко, Тетяна; Курак, Ольга; Папп, Василь; Щока, Ірина; Закарпатська обласна державна адміністрація. Агенція регіонального розвитку Закарпатської області; Закарпатська обласна державна адміністрація. Центр сталого туризму Українських Карпат
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р137284 Організація готельної та ресторанної справи [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів ден. і заоч. форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" / [уклад.: О. З. Шняк, Х. І. Кайдрович, І. В. Петрик] ; Приват. ВНЗ "Львів. ун-т бізнесу та права", Ф-т готел.-ресторан. справи та туризму. - Львів : Растр-7, 2020. - 27 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24-27. - 300 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Шняк, Оксана Зеновіївна (уклад.); Кайдрович, Христина Іванівна (уклад.); Петрик, Ілона Владиславівна (уклад.); "Львівський університет бізнесу та права", приватний вищий навчальний заклад. Факультет готельно-ресторанної справи та туризму
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА848196 Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти] / [Брич В. Я. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. Я. Брича ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 472-482. - 300 прим. - ISBN 978-617-7844-16-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які формуються на основі теоретичних і практичних принципах організації обслуговування гостей. Сучасні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають новітнім вимогам та міжнародним стандартам “введення” бізнесу. У розділах розглянуто особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококвалі¬фікованого персоналу та раціонального управління людськими ресурсами. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.
Дод. точки доступу: Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Галиш, Н. А.; Гунько, С. І.; Гугул, О. Я.; Горєлков, Д. В.; Гуменюк, Ю. П.; Даниленко-Кульчицька, В. А.; Дорош, Ю. С.; Заячковська, Г. А.; Кушнірук, Т. В.; Мельник, І. М.; Мазур, В. С.; Нагара, М. Б.; Рутинський, М. Й.; Сусол, Н. Я.; Охота, В. І.; Паньків, Н. Є.; Піюренко, І. О.; Поплавська, І. В.; Теодорович, Л. В.; Терешкін, О. Г.; Тибінь, А. М.; Турчин, Л. Я.; Брич, В. Я. (ред.); Тернопільський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|