Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | С11585/2 HoReCa [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ : [у 3 т.] / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. Т. 2 : Ресторани / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі. - 2017. - 311 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 309-311 . - 500 прим. - ISBN 978-966-629-841-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Ведмідь, Надія Іванівна; Кравченко, Михайло Федорович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА777972 Полякова, Алла Веніамінівна. Інфраструктура готельного та ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / А. В. Полякова, В. П. Оліфіров ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 251, XVI с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 247-251. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-329-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Оліфіров, Володимир Прокопович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА709788 Аветисова, А. О.. Економіка підприємств різних типів [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів I-II ступеня акредитації спец. 5.091711 "Технологія харчування" / А. О. Аветисова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Краматорський технікум Донецького національного ун-ту економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 162 с. - Бібліогр.: с. 159-160. - ISBN 978-966-385-105-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Халімовська, Т. С.; Юрченко, Ю. Ю.; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського; Краматорський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА732405 Аветисова, Антоніна Олександрівна. Економіка ресторанного господарства [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. О. Аветисова, Н. С. Палій, Ю. Ю. Юрченко ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. економіки і упр. інновац. діяльн. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 169-171. - 204 прим. - ISBN 978-966-385-176-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Палій, Наталія Сергіївна; Юрченко, Юлія Юріївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра економіки і управління інноваційною діяльністю
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА845385 Електронні системи в галузі [Текст] : навч посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Приват. акціонер. т-во "ВНЗ "Міжрегіон. акад. упр. персоналом", Нац. авіац. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2020. - 167 с. : рис. - Бібліогр.: с. 157-160. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-375-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Кузьмін, Олег Володимирович; Роман, Тетяна Олександрівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Національний університет харчових технологій (Київ); "Міжрегіональна академія управління персоналом", вищий навчальний заклад, приватне акціонерне товариство (Київ); Національний авіаційний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА814360 Давидова, Оксана Юріївна. Організація в ресторанному господарстві (виробництво) [Текст] : підручник / О. Ю. Давидова, Н. В. Полстяна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 330 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 326-330. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-65-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Полстяна, Надія Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА702571 Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309. - ISBN 978-966-385-084-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Антонова, Валерія Анатоліївна; Реутова, Маргарита Анатоліївна; Стрілець, Олена Анатоліївна; Чухраєва, Любов Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА848196 Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти] / [Брич В. Я. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. Я. Брича ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 472-482. - 300 прим. - ISBN 978-617-7844-16-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які формуються на основі теоретичних і практичних принципах організації обслуговування гостей. Сучасні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають новітнім вимогам та міжнародним стандартам “введення” бізнесу. У розділах розглянуто особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококвалі¬фікованого персоналу та раціонального управління людськими ресурсами. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.
Дод. точки доступу: Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Галиш, Н. А.; Гунько, С. І.; Гугул, О. Я.; Горєлков, Д. В.; Гуменюк, Ю. П.; Даниленко-Кульчицька, В. А.; Дорош, Ю. С.; Заячковська, Г. А.; Кушнірук, Т. В.; Мельник, І. М.; Мазур, В. С.; Нагара, М. Б.; Рутинський, М. Й.; Сусол, Н. Я.; Охота, В. І.; Паньків, Н. Є.; Піюренко, І. О.; Поплавська, І. В.; Теодорович, Л. В.; Терешкін, О. Г.; Тибінь, А. М.; Турчин, Л. Я.; Брич, В. Я. (ред.); Тернопільський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВС65747 Ковешніков, Володимир Сергійович. Організація готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563 с. : іл., табл., фот. - Бібліогр.: с. 463-466. - 300 прим. - ISBN 978-617-7605-31-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | Р137284 Організація готельної та ресторанної справи [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів ден. і заоч. форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" / [уклад.: О. З. Шняк, Х. І. Кайдрович, І. В. Петрик] ; Приват. ВНЗ "Львів. ун-т бізнесу та права", Ф-т готел.-ресторан. справи та туризму. - Львів : Растр-7, 2020. - 27 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24-27. - 300 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Шняк, Оксана Зеновіївна (уклад.); Кайдрович, Христина Іванівна (уклад.); Петрик, Ілона Владиславівна (уклад.); "Львівський університет бізнесу та права", приватний вищий навчальний заклад. Факультет готельно-ресторанної справи та туризму
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА744792 Сало, Ярослав Миколайович. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399. - ISBN 978-966-325-153-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА860271 Паска, Марія Зіновіївна. Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Марія Паска. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 206, [4] с. : рис. - Бібліогр.: с. 201-205. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-94-4 Авт. на корінці не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА756788 Мостова, Людмила Миколаївна. Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 с. : табл. - Бібліогр.: с. 350-351. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-257-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Свідло, Карина Володимирівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків); Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА763141 Воронин, Игорь Николаевич. Организация ресторанного бизнеса [Текст] : учеб. пособие / Воронин И. Н. ; Тавр. нац. ун-т им. В. И. Вернадского, Севастоп. экон.-гуманит. ин-т, Каф. туризма. - 2-е изд. - Симф. : Ариал, 2012. - 191 с. - (Библиотека турбизнеса). - Бібліогр.: с. 191 . - 300 прим. - ISBN 978-617-648-105-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврический национальный университет имени В. И. Вернадского. Севастопольский экономико-гуманитарный институт. Кафедра туризма
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА814368 Основи готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / [Н. І. Данько та ін. ; за заг. ред. А. Ю. Парфіненка] ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017. - 287 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 236-239. - 100 прим. - ISBN 978-966-285-414-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Данько, Наталя Іванівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович; Подлепіна, Поліна Олександрівна; Вишневська, Олена Олегівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА844756 Основи ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / уклад. Г. Я. Круль ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2020. - 495 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 442-448. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-581-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг») як базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування».
Дод. точки доступу: Круль, Г. Я. (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | СО28502 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл. - Бібліогр.: с. 305-306. - ISBN 966-629-355-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Расулов, Раміс Асимович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА771213 Сало, Ярослав Миколайович. Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА631065 Агафонова, Людмила Григорівна. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Г. Агафонова, О. Є. Агафонова ; Київський ун-т туризму, економіки і права. - К. : Знання України, 2002. - 352 с.: іл. - Бібліогр.: с. 298-308. - ISBN 966-7999-44-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Агафонова, Ольга Євгенівна; Київський університет туризму, економіки і права
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|