Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14-823.2-21 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА691419 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 181 c. - Бібліогр.: с. 181. - ISBN 978-966-385-057-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА742285 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - 391 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 325-328. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-229-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА827143 Давидова, Оксана Юріївна. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] : підруч. / О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 482-487. - 300 прим. - ISBN 978-617-7675-10-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА761680 Давидова, Оксана Юріївна. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. Ю. Давидова, І. М. Писаревський, Р. С. Ладиженська ; Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. - Х. : ХНАМГ, 2012. - 414 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 409-414. - 500 прим. - ISBN 978-966-695-261-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Писаревський, Ілля Матвійович; Ладиженська, Раїса Семенівна; Харківська національна академія міського господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|