Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
1.
В341096/Т. 4, ч. 1
Тепломассообмен- ММФ-96 [Текст] = Heat/Mass Transfer- MIF-06 : III Минский междунар. форум (20-24 мая 1996 года) / АН Беларуси, "Институт тепло- массообмена им. А.В.Лыкова" АНК. - Минск, 1996 .
Т. 4, ч. 1 : Тепломассообмен в двухфазных системах / ред. Л. Л. Васильев [и др.]. - [Б. м.] : [б.в.], 1996. - 230 с. - ISBN 5-7815-0732-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Васильев, Л. Л (ред.); АН Беларуси"Институт тепло- массообмена имени А. В. Лыкова" АНК

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
В341096/Т. 4, ч. 2
Тепломассообмен- ММФ-96 [Текст] = Heat/Mass Transfer- MIF-06 : III Минский междунар. форум (20-24 мая 1996 года) / АН Беларуси, "Институт тепло- массообмена им. А.В.Лыкова" АНК. - Минск, 1996 .
Т. 4, ч. 2 : Тепломассообмен в двухфазных системах / ред. Л. Л. Васильев [и др.]. - [Б. м.] : [б.в.], 1996. - 236 с. - ISBN 5-7815-0734-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Васильев, Л. Л (ред.); АН Беларуси"Институт тепло- массообмена имени А. В. Лыкова" АНК

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ІС13150
International symposium on ultrasonic Doppler methods for fluid mechanics and fluid engineering - ISUD 5 (5 ; 2006 ; Zurich).
Proceedings of the fifth International symposium on ultrasonic Doppler methods for fluid mechanics and fluid engineering, ETH Zurich, Switzerland, 12-14 September, 2006 [Text] / ed. B. H. Birkhofer [a.o.] ; Laboratory of food process engineering, Institute of food science and nutrition. - Zürich : [б.в.], 2006. - IX, 158 p.: fig., tab., phot. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 3-905609-29-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Birkhofer, Beat H. (ed.); Laboratory of food process engineeringInstitute of food science and nutrition

Видання зберігається у :

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського