Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л427.222$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
СТ3607
ДСТУ ISO 13807:2005

Посуд зі склоподібним та фарфоровим емалевим покривом [Текст] ; Метод визначення температури утворення розколу випробного емалевого покриву термічним ударом для хімічної промисловості (ISO 13807:1999, IDT) ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2008-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р113178

Методичні вказівки до розрахунково-графічного завдання "Розрахунковий метод приведення посудини до заданої ємності" з дисципіни "Основи технічної творчості та науково-дослідної роботи" для студентів спеціальності 091606 усіх форм навчання [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. О. Ю. Федоренко, Л. П. Щукіна. - Х. : НТУ "ХПІ", 2009. - 27 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренко, Олена Юріївна (уклад.); Щукіна, Людмила Павлівна (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ1611/2
Посуд побутовий кухонний [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ CEN/TS 12983-2:2005. Додаткові загальні та особливі вимоги до керамічного, скляного та склокерамічного кухонного посуду (CEN/TS 12983-2:2005, IDT). - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - V, 13 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ7739
ДСТУ 7658:2014

Посуд фарфоровий, фаянсовий та керамічний. Метод визначення кислотостійкості [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ8263
ДСТУ 7659:2014

Посуд фарфоровий, фаянсовий та керамічний. Метод визначення механічної міцності під час згинання [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ8623
ДСТУ 8360:2015

Посуд фарфоровий та фаянсовий. Метод визначання термостійкості [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ9213/4
Механічна тривкість посуду до дії посудомийної машини [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 4 : ДСТУ EN 12875-4:2009. Пришвидшений метод випробування побутових керамічних виробів (EN 12875-4:2006, IDT). - Чинний від 2012-01-01. - 2018. - IV, 4 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9213/5
Механічна тривкість посуду до дії посудомийної машини [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 5 : ДСТУ EN 12875-5:2009. Пришвидшений метод випробування керамічних виробів, використовуваних у ресторанних закладах (EN 12875-5:2006, IDT). - Чинний від 2012-01-01. - 2018. - IV, 4 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ9819
ДСТУ EN 13258:2008

Матеріали та вироби, які контактують з харчовими продуктами. Методи випробування тривкості до цеку керамічних виробів (EN 13258:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5, [1] с. : іл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського