Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л782-1с я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ880
ДСТУ ISO 6320-2001

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання показника замовлення (ISO 6320:2000,IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ878
ДСТУ ISO 6800-2001

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання складу жирних кислот у 2-й позиції тригліцеридних молекул (ISO 6800:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ977
ДСТУ ISO 3960-2001

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання пероксидного числа. (ISO 3960:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ1001
ДСТУ ISO 6799-2002

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання складу стеринової фракції. Газохроматографічний метод (ISO 6799:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. М. Мухаровський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мухаровський, М (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ1047
ДСТУ ISO 6884-2002

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання золи. Контрольний метод (ISO 6884:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, П. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ1052
ДСТУ ISO 6885-2002

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання анізідінового числа (ISO 6885:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, П. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ1485
ДСТУ ISO 6321:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ1484
ДСТУ ISO 5555:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Видбирання проб (ISO 5555:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 24 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, П (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ1487
ДСТУ ISO 6886:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснювання) (ISO 6886:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 10 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ1486
ДСТУ ISO 663:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту нерозчинних домішок (ISO 662:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, П (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ3185
ДСТУ 4569:2006

Жири тваринні і рослинні та олії. Методи визначання йодного числа [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 5475-69; чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ3618
ДСТУ ISO 7847:2006

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання поліненасичених жирних кислот с цис-, цис-1,4-дієновою структурою (ISO 7847:1987, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ1712
ДСТУ ISO 8292:2003

Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту твердого жиру. Метод імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 8292:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ1829
ДСТУ ISO 662:2004

Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту вологи та летких речовин (ISO 662:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ1827
ДСТУ ISO 8294:2004

Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту міді, заліза і нікелю. Метод атомної абсорбції з використовуванням графітової печі (ISO 8294:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ1831
ДСТУ ISO 3596:2004

Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту неомилюваних речовин. Метод з використанням екстрагування діетиловим ефіром (ISO 3596:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ1830
ДСТУ ISO 12193:2004

Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту свинцю методом атомно-абсорбційної спектрометрії з використанням графітової печі (ISO 12193:2004, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ1828
ДСТУ ISO 8534:2004

Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту води методом Карла Фішера (ISO 8534:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 5 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ1983
ДСТУ ISO 18609:2004

Жири тваринні і рослинні та олії; Метод визначання вмісту неомильних речовин з використанням екстрагування гексаном (ISO 18609:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :

20.
СТ2024
ДСТУ ISO 3961:2004

Жири тваринні і рослинні та олії [Текст] ; Визначання йодного числа (ISO 3961:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського