![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л782-101 я2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА846173 Жирнокислотний, стериновий та ацилгліцериновий склад олій і жирів [Текст] : довід. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" / І. В. Левчук [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Київ : Сталь, 2020. - 205, [2 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 193-202. - 500 прим. - ISBN 978-617-676-162-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левчук, Ірина Володимирівна; Некрасов, Павло Олександрович; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Голубець, Ольга Валеріївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|