Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.42<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС75896 Ебралідзе, Іраклій Іраклійович. Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 187 арк. - арк. 139-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА320019 Ебралідзе, Іраклій Іраклійович. Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА388004 Подлісна, Олена Валеріївна. Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Подлісна Олена Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2012. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС130596 Подлісна, Олена Валеріївна. Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Подлісна Олена Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 243 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 140-157.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
| 5. | РА443155 Гудзь, Ольга Миколаївна. Удосконалення технології жирових систем зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот для маргаринів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Гудзь Ольга Миколаївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|