Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.42$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ДС75896
Ебралідзе, Іраклій Іраклійович.
Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 187 арк. - арк. 139-155

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС76586
Аргатенко, Тетяна Вікторівна.
Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 162 арк. - арк. 138-150

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА359642
Кущ, Світлана Петрівна.
Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Кущ Світлана Петрівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2008. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА319248
Аргатенко, Тетяна Вікторівна.
Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА320019
Ебралідзе, Іраклій Іраклійович.
Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА605159
Тимченко, Валентина Кузьмівна.
Технологія м'яких маргаринів [Текст] : навч. метод. посіб. для студ. спец. 7.091705- "Технологія жирів і жирозамінників" / В. К. Тимченко ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ун-т". - Х. : НТУ ХПІ, 2000. - 84 с. - ISBN 966-593-174-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний університет" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА663254
Тимченко, Валентина Кузьмівна.
Технологія м'яких маргаринів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.091705 - "Технологія жирів і жирозамінників" вищих навч. закл. / В. К. Тимченко. - Х. : НТУ "ХПІ", 2002. - 127 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 125-126. - ISBN 966-593-249-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ2017
ДСТУ 4330:2004

Маргарини м`які. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 18 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горшкова, Л (розроб.)

Видання зберігається у :

9.
СТ2698
ДСТУ 4465:2005

Маргарин. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 240-85; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горшкова, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ4390
ДСТУ 3001:2008

Продукція маргаринова. Виробництво. Терміни та визначення понять [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3001-95 ; чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ5095
ДСТУ 6071:2009

Продукція маргаринова низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначання фізико-хімічних показників [Текст]. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА388004
Подлісна, Олена Валеріївна.
Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Подлісна Олена Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2012. - 19 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС130596
Подлісна, Олена Валеріївна.
Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Подлісна Олена Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 243 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 140-157.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :

14.
РА409827
Арутюнян, Тетяна Володимирівна.
Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Арутюнян Тетяна Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2014. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА443155
Гудзь, Ольга Миколаївна.
Удосконалення технології жирових систем зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот для маргаринів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Гудзь Ольга Миколаївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС144024
Кущ, Світлана Петрівна.
Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кущ Світлана Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2008. - 198, [32] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 174-198.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського