Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
РА371133
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна.
Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2236
ДСТУ 4445:2005

Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Гулієв-Зайцев [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 18 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гулієв-Зайцев, С (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС116956
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна.
Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 221-234.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА809911

Купажування олій [Текст] : [монографія] / П. Ф. Петік [та ін.] ; Укр. НДІ олій та жирів Нац. акад. аграр. наук. України. - Київ : Аграрна наука, 2014. - 55 с. : табл. - Бібліогр.: с. 42-55. - 50 прим. - ISBN 978-966-540-363-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, Павло Федорович; Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА438406
Мазаєва, Вікторія Сергіївна.
Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Мазаєва Вікторія Сергіївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2018. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.36 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського