Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | Р95020 Технологія харчових виробництв [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090500 "Теплоенергетика" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. О. Прядко [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прядко, Микола Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА627110 Переработка продукции животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов по спец. "Зоотехния" / А. Х. Яппаров [и др.]. - Казань : Матбугат Йорты, 2001. - 278 с.: рис. - ISBN 5-89120-155-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Яппаров, Ахтам Хусаинович; Соколов, Валентин Владимирович; Фазульзянов, Амсар Хакимович; Куц, Геннадий Андреевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р101873 Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних, практ., розрахунково-графічних і контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. О. Сисоєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 36 с. - Бібліогр.: с. 34-35Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сисоєв, Іван Овер'янович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВС42686 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис. - ISBN 966-7035-77-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Димань, Тетяна Миколаївна; Барановський, Михайло Миколайович; Білявський, Георгій Олексійович; Власенко, Олег Володимирович; Мороз, Лариса Василівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА713262 Методичні вказівки з виконання дипломних проектів і робіт бакалавра, фахівця і магістра для студентів денної й заочної форм навчання спеціальностей 7.090 220 "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів", 7.090 221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. А. С. Мочаєв [та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2008. - 60 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мочаєв, Анатолій Сергійович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА724745 Проектування технологічних процесів в переробній галузі [Текст] : навч. посіб. для викон. диплом. проектів з механізації переробки та зберігання с.-г. продукції при підгот. фахівців із напряму: 6.100202 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" / О. Я. Стрельчук [та ін.] ; за ред. О. Я. Стрельчука ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський : ФОП Сисин О. В. : Абетка, 2009. - 459 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 447-454. - 300 прим. - ISBN 978-966-1549-32-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Стрельчук, Олександр Якович; Бендера, Іван Миколайович; Дуганець, Віктор Іванович; Михайлович, Ярослав Миколайович; Дєвін, Владлен В’ячеславович; Бендера, Микола Іванович; Подільський державний аграрно-технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА734858 Димань, Тетяна Миколаївна. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - К. : Академія, 2011. - 517 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-580-310-2 (серія). - ISBN 978-966-580-346-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазур, Тетяна Григорівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА832959 Дударєв, Ігор Миколайович. Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / І. М. Дударєв, С. Г. Панасюк ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : ІВВ Луц. НТУ, 2019. - 430, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 427-428. - 300 прим. - ISBN 978-617-672-205-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Панасюк, Світлана Григорівна; Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА838399 Сухенко, Юрій Григорович. Проектування технологічних процесів переробних і харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студентів напряму підгот. "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" / Сухенко Ю. Г., Ткачук А. І., Дениско О. А. ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Ю. Г. Сухенка ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Нічлава, 2011. - 262 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 257-258 . - 300 прим. - ISBN 978-966-8163-19-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткачук, Анатолій Іванович; Дениско, Олена Анатоліївна; Сухенко, Юрій Григорович (ред.); Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА845833 Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва [Текст] : посіб.-практикум / Самойчук К. О. [та ін.] ; [Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного], ОПХВ ім. Ф. Ю. Алпачика. - Мелітополь : Люкс, 2020. - 311 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 309-311. - 70 прим. - ISBN 978-617-7218-94-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самойчук, К. О.; Кюрчев, С. В.; Ялпачик, В. Ф.; Паляничка, Н. О.; Верхоланцева, В. О.; Ломейко, О. П.; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Мелітополь). Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв імені Ф. Ю. Алпачика
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА852459 Наукові основи харчових технологій [Текст] : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, С. Д. Борук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2021. - 119 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 110-117. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорів, Віктор Михайлович (уклад.); Кобаса, Ігор Михайлович (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА860783 Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-581-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА860964 Загальні технології харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / [М. Я. Бомба та ін.] ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. М. Я. Бомби. - Львів : Ліга-Прес, 2018. - 409 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 403-409. - 300 прим. - ISBN 978-617-397-211-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бомба, Мирослав Ярославович; Джурик, Надія Роман-Йосипівна; Дячок, Василь Володимирович; Кректун, Богдан Васильович; Лозовецька, Валентина Терентіївна; Майкова, Світлана Віталіївна; Максимець, Олександра Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Турчин, Ірина Миронівна; Шах, Андрій Євгенович; Бомба, Мирослав Ярославович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА865874 Семко, Тетяна. Технології харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : [для здобувачів вищ. освіти ОС "бакалавр" галузі знань 18 "Виробництво та технології" спец. 181 "Харчові технології"] / Тетяна Семко, Олена Пахомська ; Держ. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - Вінниця : Вид.-ред. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023. - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 282-283. - 300 прим. - ISBN 978-966-918-063-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пахомська, Олена; Державний торговельно-економічний університет (Київ)Вінницький торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА868094 Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : підручник / Подпрятов Г. І. [та ін.]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2023. - 843 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 838-843. - 100 прим. - ISBN 978-617-8282-32-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Подпрятов, Григорій Іванович; Завадська, Оксана Володимирівна; Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА868089 Подпрятов, Григорій Іванович. Переробка продукції рослиниицтва [Текст] : навч. посіб. / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Гунько С. М. - Київ : НУБіП України, 2023. - 579 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 578-579. - 100 прим. - ISBN 978-617-8102-98-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бобер, Анатолій Васильович; Гунько, Сергій Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | В359811/1 Гніцевич, Вікторія Альбертівна Харчові технології [Текст] : підручник / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангеєва ; Держ. торг.-екон. ун-т. - Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 . - ISBN 978-966-918-108-4 (заг.). Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження. - 2024. - 411 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 410-411. - 80 прим. - ISBN 978-966-918-109-1 (Т. 1)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Штангеєва, Надія Іванівна; Державний торговельно-економічний університет(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВС71825 Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa [Текст] : навч. посіб. / О. А. Топчій [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Дакор, 2024. - 367 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 362-364. - 500 прим. - ISBN 978-617-8066-79-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА872158 Промислова біотехнологія [Текст] : метод. рек. щодо виконання лаб. робіт / [уклад.: О. Л. Толстов, І. М. Бей] ; НАН України, Нац. центр "Мала акад. наук України". - Київ : Нац. центр "Мала акад. наук України", 2024. - 145 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136. - 300 прим. - ISBN 978-617-7945-52-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Толстов, Олександр Леонідович (уклад.); Бей, Ірина Миколаївна (уклад.); Національна академія наук України; "Мала академія наук України", національний центр (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|