Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
Р95020

Технологія харчових виробництв [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090500 "Теплоенергетика" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. О. Прядко [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Прядко, Микола Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА627110

Переработка продукции животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов по спец. "Зоотехния" / А. Х. Яппаров [и др.]. - Казань : Матбугат Йорты, 2001. - 278 с.: рис. - ISBN 5-89120-155-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Яппаров, Ахтам Хусаинович; Соколов, Валентин Владимирович; Фазульзянов, Амсар Хакимович; Куц, Геннадий Андреевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р101873

Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних, практ., розрахунково-графічних і контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. О. Сисоєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 36 с. - Бібліогр.: с. 34-35

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сисоєв, Іван Овер'янович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВС42686

Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис. - ISBN 966-7035-77-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Димань, Тетяна Миколаївна; Барановський, Михайло Миколайович; Білявський, Георгій Олексійович; Власенко, Олег Володимирович; Мороз, Лариса Василівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА713262

Методичні вказівки з виконання дипломних проектів і робіт бакалавра, фахівця і магістра для студентів денної й заочної форм навчання спеціальностей 7.090 220 "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів", 7.090 221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. А. С. Мочаєв [та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2008. - 60 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мочаєв, Анатолій Сергійович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА724745

Проектування технологічних процесів в переробній галузі [Текст] : навч. посіб. для викон. диплом. проектів з механізації переробки та зберігання с.-г. продукції при підгот. фахівців із напряму: 6.100202 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" / О. Я. Стрельчук [та ін.] ; за ред. О. Я. Стрельчука ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський : ФОП Сисин О. В. : Абетка, 2009. - 459 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 447-454. - 300 прим. - ISBN 978-966-1549-32-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Стрельчук, Олександр Якович; Бендера, Іван Миколайович; Дуганець, Віктор Іванович; Михайлович, Ярослав Миколайович; Дєвін, Владлен В’ячеславович; Бендера, Микола Іванович; Подільський державний аграрно-технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА734858
   Димань, Тетяна Миколаївна.
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - К. : Академія, 2011. - 517 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-580-310-2 (серія). - ISBN 978-966-580-346-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазур, Тетяна Григорівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА832959
   Дударєв, Ігор Миколайович.
Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / І. М. Дударєв, С. Г. Панасюк ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : ІВВ Луц. НТУ, 2019. - 430, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 427-428. - 300 прим. - ISBN 978-617-672-205-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Панасюк, Світлана Григорівна; Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА838399
   Сухенко, Юрій Григорович.
Проектування технологічних процесів переробних і харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студентів напряму підгот. "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" / Сухенко Ю. Г., Ткачук А. І., Дениско О. А. ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Ю. Г. Сухенка ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Нічлава, 2011. - 262 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 257-258 . - 300 прим. - ISBN 978-966-8163-19-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткачук, Анатолій Іванович; Дениско, Олена Анатоліївна; Сухенко, Юрій Григорович (ред.); Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА845833

Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва [Текст] : посіб.-практикум / Самойчук К. О. [та ін.] ; [Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного], ОПХВ ім. Ф. Ю. Алпачика. - Мелітополь : Люкс, 2020. - 311 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 309-311. - 70 прим. - ISBN 978-617-7218-94-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самойчук, К. О.; Кюрчев, С. В.; Ялпачик, В. Ф.; Паляничка, Н. О.; Верхоланцева, В. О.; Ломейко, О. П.; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Мелітополь). Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв імені Ф. Ю. Алпачика

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА852459

Наукові основи харчових технологій [Текст] : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, С. Д. Борук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2021. - 119 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 110-117. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Федорів, Віктор Михайлович (уклад.); Кобаса, Ігор Михайлович (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА860783

Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-581-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА860964

Загальні технології харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / [М. Я. Бомба та ін.] ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. М. Я. Бомби. - Львів : Ліга-Прес, 2018. - 409 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 403-409. - 300 прим. - ISBN 978-617-397-211-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бомба, Мирослав Ярославович; Джурик, Надія Роман-Йосипівна; Дячок, Василь Володимирович; Кректун, Богдан Васильович; Лозовецька, Валентина Терентіївна; Майкова, Світлана Віталіївна; Максимець, Олександра Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Турчин, Ірина Миронівна; Шах, Андрій Євгенович; Бомба, Мирослав Ярославович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА865874
Семко, Тетяна.
Технології харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : [для здобувачів вищ. освіти ОС "бакалавр" галузі знань 18 "Виробництво та технології" спец. 181 "Харчові технології"] / Тетяна Семко, Олена Пахомська ; Держ. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - Вінниця : Вид.-ред. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023. - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 282-283. - 300 прим. - ISBN 978-966-918-063-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пахомська, Олена; Державний торговельно-економічний університет (Київ)Вінницький торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА868094

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : підручник / Подпрятов Г. І. [та ін.]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2023. - 843 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 838-843. - 100 прим. - ISBN 978-617-8282-32-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Подпрятов, Григорій Іванович; Завадська, Оксана Володимирівна; Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА868089
Подпрятов, Григорій Іванович.
Переробка продукції рослиниицтва [Текст] : навч. посіб. / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Гунько С. М. - Київ : НУБіП України, 2023. - 579 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 578-579. - 100 прим. - ISBN 978-617-8102-98-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бобер, Анатолій Васильович; Гунько, Сергій Миколайович

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
В359811/1
Гніцевич, Вікторія Альбертівна
Харчові технології [Текст] : підручник / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангеєва ; Держ. торг.-екон. ун-т. - Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 . - ISBN 978-966-918-108-4 (заг.).
Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження. - 2024. - 411 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 410-411. - 80 прим. - ISBN 978-966-918-109-1 (Т. 1)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Штангеєва, Надія Іванівна; Державний торговельно-економічний університет(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВС71825

Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa [Текст] : навч. посіб. / О. А. Топчій [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Дакор, 2024. - 367 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 362-364. - 500 прим. - ISBN 978-617-8066-79-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА872158

Промислова біотехнологія [Текст] : метод. рек. щодо виконання лаб. робіт / [уклад.: О. Л. Толстов, І. М. Бей] ; НАН України, Нац. центр "Мала акад. наук України". - Київ : Нац. центр "Мала акад. наук України", 2024. - 145 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136. - 300 прим. - ISBN 978-617-7945-52-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Толстов, Олександр Леонідович (уклад.); Бей, Ірина Миколаївна (уклад.); Національна академія наук України; "Мала академія наук України", національний центр (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського