Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ВА625618

Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. П. Костенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 101 с. - Бібліогр.: в кінці розд.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костенко, Тамара Панасівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р101261

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р102528

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р109776

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дроков, Віссаріон Григорович (уклад.); Ганчук, Вікторія Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА763768

Експертиза товарів (продовольчі товари) [Текст] : метод. рек. до викон. лаб. робіт для студ. проф. спрямування 8.030510.01 та 7.030510.01 "Товарознавство і комерційна діяльність" всіх форм навчання / ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Каф. товарознавства, торг. підприємництва та експертизи товарів ; [уклад.: І. О. Щербініна, Н. Б. Аннєнкова]. - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2013. - 54 с. - Бібліогр.: с. 44-46. - 200 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Щербініна, Ірина Олексіївна (уклад.); Аннєнкова, Надія Борисівна (уклад.); "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад. Кафедра товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р123085

Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 43 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 41. - 150 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скоробогатий, Я. П. (уклад.); Василечко, В. О. (уклад.); Гузій, А. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р123086

Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання до викон. лаб. робіт для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці лаб. робіт. - 150 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скоробогатий, Я. П. (уклад.); Василечко, В. О. (уклад.); Гузій, А. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського