Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | ВА625618 Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. П. Костенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 101 с. - Бібліогр.: в кінці розд.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Костенко, Тамара Панасівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р101261 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р102528 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р109776 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дроков, Віссаріон Григорович (уклад.); Ганчук, Вікторія Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА763768 Експертиза товарів (продовольчі товари) [Текст] : метод. рек. до викон. лаб. робіт для студ. проф. спрямування 8.030510.01 та 7.030510.01 "Товарознавство і комерційна діяльність" всіх форм навчання / ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Каф. товарознавства, торг. підприємництва та експертизи товарів ; [уклад.: І. О. Щербініна, Н. Б. Аннєнкова]. - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2013. - 54 с. - Бібліогр.: с. 44-46. - 200 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Щербініна, Ірина Олексіївна (уклад.); Аннєнкова, Надія Борисівна (уклад.); "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад. Кафедра товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р123085 Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 43 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 41. - 150 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скоробогатий, Я. П. (уклад.); Василечко, В. О. (уклад.); Гузій, А. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р123086 Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання до викон. лаб. робіт для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці лаб. робіт. - 150 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скоробогатий, Я. П. (уклад.); Василечко, В. О. (уклад.); Гузій, А. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|