Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-101<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ВА663149

Хімія харчування [Текст] : метод. матеріали / упоряд. О. Каретникова, Г. Мальченко. - К. : Редакції загальнопедагогічних газет, 2005. - 128 с. - (Бібліотека "Шкільного світу". Хімія. Біологія). - ISBN 966-8651-32-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Каретникова, О. (упоряд.); Мальченко, Г. (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА712253

Пигменты пищевых производств (меланоидины) [Текст] : [монография] / В. Ф. Селеменев [и др.]. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 245 с. - Библиогр.: с. 219-243. - ISBN 978-5-94343-164-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Селеменев, Владимир Федорович; Рудаков, Олег Борисович; Славинская, Галина Владимировна; Дроздова, Наталья Владимировна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ІР8203

Investigation on some metals levels in wheat samples [Text] / Andrzej Bichoński [et al.]. - Cracow : [s. n.], 1991. - 10 p. : tab. - (Raport / Inst. fizyki jądrowej ; №1567/C). - 70 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Bichoński, Andrzej; Dutkiewicz, Erazm Marian; Knap, Wiesław; Macharski, Piotr; Mikulski, Jan

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВС50962
Полумбрик, Максим Олегович.
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-360-165-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА804558

Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / [Л. З. Шильман та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Університетська книга, 2016. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-277. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-782-6. - ISBN 978-966-680-781-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л782 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Шильман, Лев Залманович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ІВ231209
Raab, Miroslav (1938–).
Lidé kolem stolu aneb Úvod do mezilidské chemie [Text] / Miroslav Raab. - Praha : Academia, 2022. - 339 s. : obr. - Назва на корінці : Lidé kolem stolu. - Бібліогр.: с. 336-337. - ISBN 978-80-200-3323-9 (brožováno)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського